Gönderen Konu: 0'dan baþlamak  (Okunma sayýsý 3415 defa)

Çevrimdýþý huseyin1212

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : mirsenberber
  • Klaným : Yok
0'dan baþlamak
« : 05 Mayýs 2013, Pazar - 12:22 »
Arkadaþlar benim jailbreaksiz iphone 3gs imde bir arkadaþýmýn hesabýndan clash of clans a girmiþtim . Þimdi ise kendime yeni bir üyelik açmak istiyorum ama açamýyorum , arkadaþýmýn hesabýndan çýkmýyor . Nasýl düzeltebilirim ?

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: 0'dan baþlamak
« Yanýtla #1 : 05 Mayýs 2013, Pazar - 15:48 »
Malesef her bir cihazda, tek bir coc koyu olusturabilirsiniz, farkli cihazlarda olusturulmus koylere, gamecenter hesabini degistirerek tek bir cihazdan ulasilabilir fakat daha once coc oynanmis bir cihazda yeni koy acamazsiniz.

Mevcut durumda kendi cihaziniza kendi koyunuzu kurup oynayabilmenizin 2 yolu var.
1. Cihazinizi pc ye baglayip itunes yardimiyla reset atmak ( kendim denemedim, bazi riskler tasiyabilir)
2. Daha once hic coc oynanmamis bir tanidiginizin cihazindan coc kurup koy acip daha sonra kendi cihazinizda oturum acmak.
« Son Düzenleme: 05 Mayýs 2013, Pazar - 15:50 Gönderen: o2d »

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý erqan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CuCo
  • Klaným : Robinson
« Yanýtla #2 : 06 Mayýs 2013, Pazartesi - 22:29 »
Ýlk yöntemi denedik fakat resetlememize raðmen restore ettikten sonra tekrar mevcut coc hesabýna geri döndü.

Biz 2. yöntem ile sýfýrdan baþlama iþlemini gerçekleþtirdik. Daha önce oynanmamýþ bir cihazýn game center hesabý ile giriþ yapýnca yeni köy geliyor. Ýstersen yeni köy geldikten sonra tekrar kendi game center hesabýna girerek eski köyünün üzerine yazdýrabiliyorsun...

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #3 : 06 Mayýs 2013, Pazartesi - 23:57 »
Ýlk yöntemi denedik fakat resetlememize raðmen restore ettikten sonra tekrar mevcut coc hesabýna geri döndü.

Biz 2. yöntem ile sýfýrdan baþlama iþlemini gerçekleþtirdik. Daha önce oynanmamýþ bir cihazýn game center hesabý ile giriþ yapýnca yeni köy geliyor. Ýstersen yeni köy geldikten sonra tekrar kendi game center hesabýna girerek eski köyünün üzerine yazdýrabiliyorsun...

Evet ben de 2. yontemi uygulayarak kendime yeni bir koy actim, gamecenter dan cikis giris yaparak istedigim koye gecis yapabiliyorum, gecislerde mevcut koy silinecek diye bir uyari geliyor ama korkacak bir sey cunku silinmiyor..

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 07 Mayýs 2013, Salý - 11:03 »
cihazýnýzý restlemeden önce, Ayarlar, Genel, Sýfýrla, Tüm Ýçerikleri ve Ayarlarý Sil diyorsunuz. Baþtan kurup yeni bir GameCenter hesabý ile oyunu yüklüyorsunuz ve yeni bir köyle oyuna baþlayabiliyorsunuz. Eðer bu da kafi gelmez ise bir yöntem daha var. Cevaba göre yardýmcý olacaðým.