Forum Temizleniyor %82
Hosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbir göz atarsan yapabilirsinLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbir göz atarsan yapabilirsinLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTesekkurler Ancak yapamadim.Telefondan kullaniyorum.Yine de tesekkurler.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAlýntý yapýlan: YokEdici link=topic=3209.msg20045#msg20045 date=1367776726Hosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbir göz atarsan yapabilirsinLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTesekkurler Ancak yapamadim.Telefondan kullaniyorum.Yine de tesekkurler.selam eðer resmi upload yada images hack gibi yerlere yerleþtirdiyseniz dþrek link adresinide kopyalayýp Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap forumda bulunan bu resim url si ekle bölümüne bastýktan sonra urlyi yapýstýrabilirsiniz biliyorum iphoneden zor oluyor o yuzden ekraný zoomlamanýz lazým yapýstýrýrken yada dilerseniz direk link adresini kopyalayýp Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yinede olmuyosa yapýcak biþey yoktur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapiyi oyunlarTeþekkür ederim Tayfield.Umarim yapabilirim iyi oyunlar.Saygýlar...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAlýntý yapýlan: YokEdici link=topic=3209.msg20045#msg20045 date=1367776726Hosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbir göz atarsan yapabilirsinLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTesekkurler Ancak yapamadim.Telefondan kullaniyorum.Yine de tesekkurler.
Alýntý yapýlan: YokEdici link=topic=3209.msg20045#msg20045 date=1367776726Hosbuldum sagol abiResim ekleme bolumune baktim ancak telefondan yukleme yontemini bulamadim.Aslinda buldum da yapamadim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbir göz atarsan yapabilirsinLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hoþgeldin dostum. Þunu belirteyim, levela göre deðil savunmana göre deðerlendirebiliriz... Ýyi oyunlar, iyi forumlar.