Gönderen Konu: iphone 5s clash of clans batarya ömrünü kýsaltýr mý  (Okunma sayýsý 1446 defa)

DiriliþReis

• Ziyaretçi
iphone 5s clash of clans batarya ömrünü kýsaltýr mý
« : 15 Aðustos 2016, Pazartesi - 15:24 »
Konuyu nereye acacagýmý bilemedim özür dilerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sorum bn 5s kullanýcýsýyým ve telde coc oynuyorum bu oyun en cok sarj yiyenlerde 8. Sýradaymýþ acýkcasý bu bni endiþelendirdi eger forumda 5s kullanan varsa vrya bilgisi olan varsa lütfen yanýtlasýn bn þimdi bu oyunu oynuyorum ve pil þu kadar gidiyo diyelim, bn bu oyunu oynamadan önce pilim oynadýgýmdan sonrakine göre daha mý az dayanýr ve bataryanýn ömrü 2 yýl diyelim bu 1 yýla mý düþer ve günlük kullaným sürem azalýr mý? Çok teþekkürler sorumu saçma bulduysanýz özür dilerim.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: iphone 5s clash of clans batarya ömrünü kýsaltýr mý
« Yanýtla #1 : 15 Aðustos 2016, Pazartesi - 18:14 »
Piliniz normal bir günde 6-7 saat gidiyorsa coc oynadýðýnýz için 3 saat gider örneðin, bunun sebebi iþlemciyi yormasý, ama oyun tek baþýna telefonun bataryasýnýn ömrünü kýsaltmaz, sadece þarjýnýz gün içinde daha hýzlý biter buda normaldir tüm oyunlarda böyledir þarj fazla gider ama coc daha çabuk bitirir gün içinde tek farký bu.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

DiriliþReis

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 15 Aðustos 2016, Pazartesi - 22:05 »
Öncelikle teþekkür ederim Bn oyunu þu þekilde oynuyorum onu da belirteyim 2 saatte bi giriyorum günde 4 savaþ yapýyorum ve þarjým her giriþimde 6 7 dk falan oynuyorum 2 3 gidiyor  bu normal mi bu þekilde oynasam telefonumun batarya kullanim ömrünü kýsaltýr mi Bn hýzlý bitmesini endiþe etmiyorum sadece diyelim Bn bataryayi 2 sene kullanýcam bu süre 1 e mi düþer saçma oldu ama endiþeleniyorum bir de klan kodunu yazarmisin 85 lalim kb 8 savunma full duvarlar 40 50 siyah gelmek istiyorum teþekkürler

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 16 Aðustos 2016, Salý - 02:41 »
1 Sene düþüreceðini sanmam bu tarz þeyler uzun süre kullanmakla olur bataryayý hor kullanýrsanýz þarjda oynarsanýz oyunu bu belki etkiler ama oyun oynamak 1 sene düþürmez sadece o gün bataryanýz hýzlý biter
-Oyunu býraktým oynamýyorum sadece forumda görevliyim

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.