Gönderen Konu: Haksýzlýða Uðradým  (Okunma sayýsý 1249 defa)

Çevrimdýþý umut_dagdemir

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Aksaçlý
  • Klaným : GENERAL TÝM
Haksýzlýða Uðradým
« : 09 Eylül 2016, Cuma - 09:49 »
Buradan 1923 Türk logosunu taþýyan ve  Türk Millletinin  hakkýný koruyacaðýnýzý düþünerekten yardýmýnýzý rica ediyorum

08/09/2016 Tarihinde Clas of Clans oyununa girmek istediðimde karþýmda " Yasaklandýn " diye bir uyarý altýnda japonca  yazýlmýþ bir  yazý almaktayým   bu yasaðýn  sebebi anlamý nedir bilmiyorum.   Kural dýþý  hiç bir eylemde bulunmadým  ve oyunla ilgili hiç bir hatadan ve kural dýþý eylemdem uyarý ceza  almýþ biri deðilim  ve bu oyun  için maddi ve manevi  çok  emek verdim.
Supercell  yetkililerine e posta gonderdim  fakat cevap alamýyorum...

Clas of clans   oyunundan hiç biri uyarýda bulunmadan  kiþiyi saf dýþý býrakma yetkisi varmýdýr

Benim gibi  maðduriyet  yaþayan  arkadaþlar da  vardýr mutlaka  bizim hakkýmýzý  korumada ve oyun telif  haklarýmýzýn  iadesi  konusunda  desteklerinizi  ve yardýmlarýnýzý  rica ediyorum

Saygýlarýmla

Umut  DAÐDEMÝR
umut.dagdemir@gmail.com

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Haksýzlýða Uðradým
« Yanýtla #1 : 09 Eylül 2016, Cuma - 12:28 »
Bu tarz banlanma olaylarý þu 2 haftadýr çok var
Daha önce xmod kullandýysanýz ve telefonunuzda bu uygulama varsa supercell e bunu öðrenip sizi engelleyebiliyor
Onun dýþýnda küfür ettiyseniz veya bot kullandýysanýz banlanabilirsiniz.
Bu konuda maðdur olan sayýsýz insan var.
Supercell bu konuda ne yapar hiçbir bilgim yok ama çok kiþi ban yedi.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: umut_dagdemir (09 Eylül 2016, Cuma - 13:43)

Çevrimdýþý umut_dagdemir

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Aksaçlý
  • Klaným : GENERAL TÝM
« Yanýtla #2 : 09 Eylül 2016, Cuma - 13:51 »
X mod veya Bot  Gibi  hiç bir programý  kullanmadým globalden hiç kimseye küfür  veya  hakaret etmedin
clash of clansýn  böylesi acýmasýzca  emek zaman  para harcadýðým  hesabýmýn  kalýcý olarak engellemesi adil mi sizce
bu konuda çözüm önerileri olan var  hesabýma  nasýl kavuþa bilirim , oyun kurallarýnda  kalýcý  engelleme  hakký  var mý  bu insanlarýn

Bu konuda  fikri  olan ve önerisi olan arkadaþlar yardýmcý olunuz  lütfen  teþekkürler...

Saygýlarýmla 

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 09 Eylül 2016, Cuma - 18:50 »
Eðer gerçekten haksýz yere ban yediyseniz supercell ile iletiþim kurun
Sýnýrsýz banlama yetkileri tabi var, 3. parti bir uygulama buldularsa banlayabilirler, ama dediðiniz gibi kullanmadýysanýz iletiþime geçin haksýz yere ban yediðinizi söyleyin

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.