Gönderen Konu: Saldýrý Anýnda - Bir köye bir baþka cihaz baðlanamaz.  (Okunma sayýsý 994 defa)

Çevrimdýþý ReHeL

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ReHeL
  • Klaným : Real Champions
Saldýrý Anýnda - Bir köye bir baþka cihaz baðlanamaz.
« : 11 Haziran 2017, Pazar - 21:24 »
Selam,
Bildiðiniz üzere bazý kiþiler bir hesabý birden fazla kiþi olarak kullanmakta bu yasal olarak bir sakýncasý olmamak ile birlikte köyde aktif olmak için genellikle uygulanan bir yöntem. Ben ve bir çok kiþi bir hesaba kendisinden baþka bir kiþi ile hesabý paylaþmakta.

Sorun hesapta iken baþka birinin, köye baðlanmasý deðil.
Sorun hesapta savaþ halinde iken diðer kiþinin köye girmesi.
Bu savaþý çok büyük olumsuz etkilemekte ve moralleri bozmakta.
Bunun mutlaka ve mutlaka düzeltilmesi lazým.

Nasýl köyümüz saldýrý altýnda iken bekletildiysek ayný þekilde hatta daha da önemli bir þekilde seferde iken diðer bir kiþinin hesaba girerek saldýrýnýn bozulmasýný, savaþçýnýn moralini düþürmesini, girenin de moralini düþürmesi ve en önemlisi de oyundan nefret etmeyi saðlatýlan bu kaldýrýlmakta geç kalýnmýþ "saldýrý esnasýnda köye baþkasýnýn girmesi sorununu" çözülmesi gerekmektedir.

Bakýnýz tekrar yazýyorum.
Bu gerçekten en berbat "hata"lardan birisidir.
Oyunu kuranlarýn yaptýðý kesinlikle deðiþtirilmesi gereken bir hata.

Bana hak vereceðinize eminim. Düþünün köye savaþa giriyorsunuz. Askerleri basýyorsunuz. Ortaðýnýz giriyor ve sonuç olarak:
1) Ordunun masrafý israf oluyor.
2) Yeni bir ordu için zaman harcanýyor.
3) Aldýðýnýz kupa düþüyor.
4) Yýldýz bonusu gibi yada yeni galibiyet etkinliklerini kazanamýyorsunuz.
5) Girdiðiniz köyün ganimetlerini ve kupasýný kaçýrdýðýnýz için hayýflanýyorsunuz.

Ve daha nice psikolojik zararlarý da olmakla beraber oyuncularý asabileþtiriyor.

Benim gibi düþündüðünüz için teþekkür ederim sayýn yetkililer ve oyuncular.
Bunu deðiþtirebilecek olan yetkili kiþiye iletmenizi istiyorum.