Gönderen Konu: Game Center Ýle Ýlgili  (Okunma sayýsý 974 defa)

Çevrimdýþý Kenzo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rebel
  • Klaným : RAZORONE
Game Center Ýle Ýlgili
« : 01 Ekim 2017, Pazar - 13:35 »
Merhabalar öncelikle kolay gelsin arkadaþlar. Ben arkadaþtan ücretsiz Coc hesabý aldým oyunu býraktý sýkýldý ben devam etmek için almýþtým. Fakat arkadaþýn icloudunda baðlantý saðlanmýþ. Ýclouda aktarmýþ zamanýnda. Bütün bilgileride onda o iclouda da olduðu için vermek istemiyor. Köyü  iclouduyla baglayýp cýktýk hesabýndan snra benm kendý mail hesabýma girdim o þekilde devam ediyorum. Ben GameCenteri yedeklesem iclouda telefona format attýgým zaman tekrardan kendi iclouduma girip bu arkadaþýn köyünü aktarma þansým olabilirmi  yardýmcý olabilirmisiniz ?? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Geleceksen Bana Sen Gel. . .

👉  😎  👈

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Game Center Ýle Ýlgili
« Yanýtla #1 : 01 Ekim 2017, Pazar - 17:54 »
Þimdi eðer hesabý devir almak istiyorsan mevcut bir köyünün üstüne aktararak en saðlýklý yolu izleyebilirsin. Oyun içi destekten mail atýp mailim güvenli deðil falan dersin ancak hesabýn senin olduðunu doðrulamak için teferruatlý sorularý oluyor...

Diðer bir husus oyun bu tarz aktarma ve alýþveriþi zaten desteklemiyor, baþýna gelecek sorunda sana yardýmcý olmayacaktýr. Bizimde elimizden bir þey gelmez. iCloud sorununu pek anlamadým genel olarak oyunu kalýcý olarak pek elde edemezsin aktarým yapmadan, bir þekilde ulaþýr.

Tam olarak istediðin nedir?

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kenzo (15 Ekim 2017, Pazar - 01:10)

Çevrimdýþý Kenzo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 15 Ekim 2017, Pazar - 01:12 »
Hocam ben hesabý baþkasýndan aldým. Kullanmak için. Ama onun ios hesabýna aktarýlmýþ ve baþkada aktarma hakký kalmamýþ. Ben mesela telefona format ataam köy gidecek onu ben nasýl kendi hesabýmýn üstüne alrm. Ýclouddan yedeklesem oyunu sonra da geri yüklemeyle yüklesem bu bahsettiðim köy geri yüklenirmi saygýlar.

👉  😎  👈

Çevrimdýþý Kenzo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 30 Ekim 2017, Pazartesi - 13:02 »
Anlatabildim mi derdimi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

👉  😎  👈