Gönderen Konu: Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.  (Okunma sayýsý 6362 defa)

Çevrimdýþý aktug

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Aktug
  • Klaným : Cumhuriyet
Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.
« : 07 Mayýs 2013, Salý - 18:47 »
Merhaba,

Liglerdeki sezon süreleri var. Bu süre dolduðu zaman oyunun akýbeti ne oluyor? Yatýrým yapan insanlar var veya maddiyatý geçtim günlerce, haftalarca ve aylarca emek harcayan insanlar var.; oyundaki herþey sýfýrlanmýyordur heralde. Yani en azýndan ben öyle umuyorum ve site büyüklerinden destek istiyorum.

Ýyi çalýþmalar

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.
« Yanýtla #1 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 01:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba,

Liglerdeki sezon süreleri var. Bu süre dolduðu zaman oyunun akýbeti ne oluyor? Yatýrým yapan insanlar var veya maddiyatý geçtim günlerce, haftalarca ve aylarca emek harcayan insanlar var.; oyundaki herþey sýfýrlanmýyordur heralde. Yani en azýndan ben öyle umuyorum ve site büyüklerinden destek istiyorum.

Ýyi çalýþmalar

merhabalar aktug öncelikle böyle bir soruyu bizlere yönlendirdiðin için teþekkür ederiz.
sorunun cevabýna gelince ligler 2 hafta sürüyor ve bu sürenin sonunda tüm ligler sýfýrlanýyor ve tekrar bir savaþ yaparak yeniden bir ligte baþlýyorsun oyunun adýna hiçbirþey deðiþmiyor. yani emeklerin boþa gitmiyor lig sistemi seni biraz daha kupa kasmaya teþvik ediyor açýkçasý bonus ganimetide iþin cabasý tabi. bizlerde uzun zamandýr emek harcayanlardanýz ve bu oyun diðer bazý online oyunlar gibi belli bir süre sonra restart çekip sýfýrlanmýyor yani
iyi oyunlar

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: aktug (08 Mayýs 2013, Çarþamba - 13:26)

Çevrimdýþý aktug

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Aktug
  • Klaným : Cumhuriyet
« Yanýtla #2 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 13:27 »
Bencede mantýklý olan sýfýrlanmamasýdýr.

Bilgilendirme için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
« Yanýtla #3 : 23 Mayýs 2013, Perþembe - 16:21 »
Bana bu lig isi cok sacma geldi lig birincilerine ganimet felen verilmeli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"