Gönderen Konu: 7. Seviye Köy Düzeni Ganimet (Taslak)  (Okunma sayýsý 4762 defa)

Çevrimdýþý weqale

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
7. Seviye Köy Düzeni Ganimet (Taslak)
« : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 17:35 »
Stil programý ile köy düzeni yapmaya calýstým sizce nasýl olmuþ ? Duvarýn ön kýsýmdaki maden vsleri tamamen rasgele koydum.Ana mantýk ganimete zor ulaþmalarý.Fikir,öneri,eleþtiriye açýðým.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2. Düzen þeklim ; (8. Seviye niçin yaptýðým söyliyim.7 seviyede 175 duvar oluyor fakat programda 150 o yüzden 8. seviye yaptým.)

3.Düzen þeklim ; Bu düzen þekli hoþuma gitti fakat köy binasýný ve hava savunmasýný tam nereye koycaðýma karar veremedim :S

« Son Düzenleme: 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 19:06 Gönderen: weqale »

Çevrimdýþý AlyEmre

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 14
  • Durumum:
  • 26 Mesajý Toplam
    51 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlyEmre
Ynt: 7. Seviye Köy Düzeni Ganimet (Taslak)
« Yanýtla #1 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 18:25 »
Fena bi düzen deðil köyünde görsek iyi olur. Barbar kral içerde olmalý

Çevrimdýþý weqale

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 18:32 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Fena bi düzen deðil köyünde görsek iyi olur. Barbar kral içerde olmalý

1 tesla ile 1 hava savunmasýný daha kuramadým iþcilerim meþgul bu aralar onlarýda kurduktan sonra bu düzenlerden birisini kurucam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Þimdilik yapým aþamasýnda diyelim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 09 Mayýs 2013, Perþembe - 03:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Stil programý ile köy düzeni yapmaya calýstým sizce nasýl olmuþ ? Duvarýn ön kýsýmdaki maden vsleri tamamen rasgele koydum.Ana mantýk ganimete zor ulaþmalarý.Fikir,öneri,eleþtiriye açýðým.

2. Düzen þeklim ; (8. Seviye niçin yaptýðým söyliyim.7 seviyede 175 duvar oluyor fakat programda 150 o yüzden 8. seviye yaptým.)

3.Düzen þeklim ; Bu düzen þekli hoþuma gitti fakat köy binasýný ve hava savunmasýný tam nereye koycaðýma karar veremedim :S

yorum yapýcak olursak
1. düzen en kolay düzenlerden birisi neden diye soracak olursan eðer savunma birimleri yanyana ve depolar tam ortada yani %100 birbirlerine destek veremediklerii  için çabuk düþerler
2. düzen için benzer þeyleri düþünüyorum ama içlerinde en iyi düzene sahip olanda bu gibi duruyor ilave olarak klan kalesi ile ne alýp veremediðin var anlamýþ deðilim klan kalesinin merkeze yakýn olmasý savunman için en iyisi olacaktýr çünkü sen ofline iken içerisindeki askerler köyünü savunmana yardýmcý olacaktýr. yani dýþarda bulundurmak yerine merkeze yakýn yerde bulundurmalýsýn
3. düzen için hava savunmalarý bu kadar çabuk yýkýlabilecek durumda býrakman ejderle yada balonla gelmeleri ile hava saldýrýsýnda köyünün kaybedecek olmasý demekb unutma rakiplerin her yönden gelebilir buna havada dahil
sana tavsiyem 7. köy binasý zaten ganimetin bol olduðu bir level o yüzden bol bol ganimet kasýp savunmalara birimlere duvarlara harcaman olacaktýr. yani bi savaþta kaybetsen bile 2 savaþta gidip bu kaybettiðinden daha fazlasýný alabilirsin.
yani daha farklý ve caydýrýcý kare kare þeklinde olan düzenlere geçmen caydýrýcýlýðýda iyice arttýracaktýr.
iyi oyunlar

Çevrimdýþý KEFELÝ

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 33
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KEFELÝ
« Yanýtla #4 : 22 Aralýk 2013, Pazar - 20:18 »
3 gusel

Çevrimdýþý ali kaptan

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ali kaptan
« Yanýtla #5 : 22 Aralýk 2013, Pazar - 22:48 »
Aralarýnda en çok 2'yi beðendim.2'ninde bir çok eksigi var ve neredeyse hepsini tayfield söylemiþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2'de daha çok yol katediceðini düþünüyorum.Ýyi oyunlar

Keþke herþeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana... Olmayacak. Ama þuaný iyi kýlabiliriz.
NÝCK : Can Çalýþýr ™
LEVEL : 124
KLAN : BolPaçalýlar
KUPA : 1900-2300
TH : 10