Gönderen Konu: bu kadar iksiri ne yapayým?  (Okunma sayýsý 1520 defa)

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 03ekim08
bu kadar iksiri ne yapayým?
« : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 22:43 »
ustalar eminim sizde bu seviyede bu sorunu yaþadýnýz. duvara ve savunmaya altýný harcýyorum. ama iksire depo yetiþtiremiyorum. asker yükseltmesini yapýyorum. kýþla basýyorum- altýn deposu vs.. ama iksir hep dolu. varsýn dolu olsun ama altýnda hep boþ. yok mu ufak tiyolar. þu iksir azalsýn altýn olsun. taktiklerinizi bekliyorum

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
Ynt: bu kadar iksiri ne yapayým?
« Yanýtla #1 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 23:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ustalar eminim sizde bu seviyede bu sorunu yaþadýnýz. duvara ve savunmaya altýný harcýyorum. ama iksire depo yetiþtiremiyorum. asker yükseltmesini yapýyorum. kýþla basýyorum- altýn deposu vs.. ama iksir hep dolu. varsýn dolu olsun ama altýnda hep boþ. yok mu ufak tiyolar. þu iksir azalsýn altýn olsun. taktiklerinizi bekliyorum

Yüksek levele gelipte her þeyi maxlaýktan sonra altýn gene duvara vs harcanýyor ama iksir harcanmýyor. 6-7 m e kadar gidiyor rahat. Bunun karþýsýna nasýl geçersin klana bol bol dev yardýr. 20 lik kaleyi doldurman en azýndan 10 bin iksiriini alýr. Böyle böyle azardan azalt. Laboratuvarda yükseltebilen bir þey varsa onlarý yükselt. Týrt bi büyü ya da asker olsa bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Canýn isterse fantezi amaçlý tam kampýný duvar yýkýcý ile doldur ve savasa sadece yýkýcýyla git hem fantezi olur hem ee elinden 700 bine yakýn iksir çýkar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Baþkada aklýna gelmedi kardeþ

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 03ekim08 (08 Mayýs 2013, Çarþamba - 23:37)

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 03ekim08
Ynt: bu kadar iksiri ne yapayým?
« Yanýtla #2 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 23:38 »

Yüksek levele gelipte her þeyi maxlaýktan sonra altýn gene duvara vs harcanýyor ama iksir harcanmýyor. 6-7 m e kadar gidiyor rahat. Bunun karþýsýna nasýl geçersin klana bol bol dev yardýr. 20 lik kaleyi doldurman en azýndan 10 bin iksiriini alýr. Böyle böyle azardan azalt. Laboratuvarda yükseltebilen bir þey varsa onlarý yükselt. Týrt bi büyü ya da asker olsa bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Canýn isterse fantezi amaçlý tam kampýný duvar yýkýcý ile doldur ve savasa sadece yýkýcýyla git hem fantezi olur hem ee elinden 700 bine yakýn iksir çýkar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Baþkada aklýna gelmedi kardeþ

yani kafana göre oyna  her seviye iksir bol diyorsun. eyvallah.