Gönderen Konu: Hava Savunmasý  (Okunma sayýsý 4339 defa)

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
Hava Savunmasý
« : 09 Aralýk 2012, Pazar - 13:18 »
Beyler dikkat ettim Dünyanýn en iyi 5 oyuncusu, (kupaya göre) Hava savunmasýný köy binasýnýn içine koyarken, diðer oyuncular basit bir yere koyuyor, köyün en dýþýna atanlarý bile gördüm. Yahu kardeþim madem öyle yapacaksýn, niye alýyorsun? Benim balon taktiðim ile böylelerini yenebilirsiniz.. Ayrýca sizde dikkat edin, leveliniz yüksekse daha da dikkat edin çünkü;
Büyük LvL = Büyük Kupa
Mantýðýmdan ilerlersek sizin rakibiniz bu konuda ejderler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MrYetisen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: darkbit123321 (22 Aralýk 2013, Pazar - 16:33)

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: Hava Savunmasý
« Yanýtla #1 : 09 Aralýk 2012, Pazar - 16:13 »
Yüksek seviyelerde 11 tane ejderha ve klan kalesinden 1 pekka ile hepsi 3 seviye olunca havadan cok saldiri oluo onun icin belediye binasi koruyolar balon o kadar fayda etmiyo  orta seviyelerde pek dusuk seviyelerde mantikli oluyo ama.

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

Çevrimdýþý zer0heat

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 09 Aralýk 2012, Pazar - 18:17 »
Ben hava saldýrýsý taktiðimi en son kullanýyorum önce barbarlarý salýp dikkatlari onlara topluyorum sonra arkasýndan okçularý salýyorum en son hepsini yýktýktan sonra balon yolluyorum iþe de yarýyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

GameCenter:zer0heat

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 10 Aralýk 2012, Pazartesi - 10:14 »
hava savunmasý önemli , hava saldýrýlarýnda kaledeki okçularda  onlar kadar önemlidir.Ne Olursa Olsun Geliþmeden Hiçbirþey Önemli Deðildir.Ne Kadar Köyün Geliþirse O Kadar Güclüsün Demektedir.Kupa Sayýsý Faso Fiso Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýnþaatçýlarýnýz 1 Sn Boþ Durmasýn Size Tavsiyem

Çevrimdýþý AsyaTaþ

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : -11
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 10 Aralýk 2012, Pazartesi - 21:26 »
balonlarýn canýný okuyor

Çevrimdýþý chagyy

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    58 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 11 Aralýk 2012, Salý - 00:01 »
Hava savunmasýný atlamayýn. Ýleriki seviyeler için hazýrda durmasý için geliþtirin erkenden. Baþýnýz aðrýyabilir.