Bu arada köy düzenimi kullanmak isteyenlere bilgi mahiyetinde birkaç detay belirtmek istedim;
1) Köye ordu kamplarýnýn bulunduðu noktalardan devler ve þifacý ile yapýlan saldýrýlarda þu durum gerçekleþiyor: Genellikle devleri yollayýp duvar yýkýcý ile duvarlarý yýkýyorlar. Eðer zamanlamada hata yaparlarsa havanlar duvar yýkýcýlarýn bir kýsmýný harcýyor. Yok duvarlarýn büyük bölümünü yýkmayý baþarýrlarsa, devler hemen önlerindeki okçu kulesi,topçu ya da hava savunmasýný indirdikten sonra en yakýndaki birim olan sað ve sol taraftaki savunmalara yöneliyor. Havanlar bu esnada ciddi hasar veriyor devlere. Þifacý zaten tesla ve hava savunmasý tarafýndan çoktan kaybedilmiþ oluyor.
Bunu belirttim çünkü yukarýdaki yorumlardan birinde orta kýsýmdaki sihirbaz kuleleri ve havanlar için duvarlarla önlem almamý öneren bir arkadaþ olmuþ. Durum böyle.
2) Köy düzenime benzer bir düzende oynayan bir kullanýcýnýn videosu var yukarýdaki yorumlardan birinde. O videoyuda izledim. O kullanýcý köyünde depo sayýlarýndaki fazlalýktan dolayý okçu kulesi ve teslalarý tek bir alan içinde toplamýþ. Depo sayýsýndaki fazlalýk ve kara iksir deposu onu duvarlarla savunmalarý tek tek çevreleme noktasýnda kýsýtlamýþ. Depolarý koruyabilmek ve orta bölümdeki klan kalesiyle havanlara ulaþýmý zorlaþtýrmak için diðer bölgelerdeki savunma silahlarýndan feragat etmek zorunda kalmýþ.
Yeni öneri ya da eleþtirilerinizi bekliyorum.