Gönderen Konu: 55 lwl köy düzeni  (Okunma sayýsý 1662 defa)

Çevrimdýþý AyberkSoylu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AyberkSoylu
  • Klaným : -
55 lwl köy düzeni
« : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 01:11 »
Arkadaþlar buda benim köy düzenim. Ýyi kötü yönlerini söylerseniz cok sevinirim. Teslalarým 1 ve duvarlarým düþük onlarý biliyorum ve onlara yüklenicem. Sizin düþünceleriniz nelerdir ?

Köy düzenim

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Son 6 savaþýn raporlarý

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
Ynt: 55 lwl köy düzeni
« Yanýtla #1 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 01:15 »
Hava savunmalarýna hiç önem vermemiþsin 8.seviyeye geçmek için cok acele etmiþsin ve büyücü kulelerin çok az kalmýþ seviyene göre. Sana tavsiyelerim:
Ýlk olarak 1 buyucu 2 hava savunmasý bas bitanesi basýlmýyorken ortaya al onu.
ardýndan 2 büyücü 1 hava savunmasýný tekrar bas. Her zaman 1 tane boþta býrak ve altýnlarýný hep duvar için kullan.
9. Seviye bina için cok acele etme. Butun herþey son seviye olunca yaparsýn.
Son tavsiyem bence köyünü deðiþtirmelisin. Daha karýsýk bir sey yaparsan insanlarýn gözü korkar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AyberkSoylu (20 Mayýs 2013, Pazartesi - 01:22)

Çevrimdýþý AyberkSoylu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AyberkSoylu
  • Klaným : -
« Yanýtla #2 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 01:25 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hava savunmalarýna hiç önem vermemiþsin 8.seviyeye geçmek için cok acele etmiþsin ve büyücü kulelerin çok az kalmýþ seviyene göre. Sana tavsiyelerim:
ardýndan 2 büyücü 1 hava savunmasýný tekrar bas. Her zaman 1 tane boþta býrak ve altýnlarýný hep duvar için kullan.
Son tavsiyem bence köyünü deðiþtirmelisin. Daha karýsýk bir sey yaparsan insanlarýn gözü korkar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Evet binama cok acele ettim. 7 bittigi dakika 8i bastim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Evet haklýsýn büyücülerimde düþük kaldý. Daha cok okcu kulelerine ve toplara yüklendim ben. Toplarým 9 okcularým 8 suanda. býraktým onlarý o þekilde. Dedigin gibi büyücülere hava savunmasýna ve teslalara yüklenicem bundan sonra. Yanlýz oda oda kullandým ama bu düzendeki gibi verim alamamýþtm. o yüzden buna geçmiþtim. olmazsa tekrar oda oda yapayým. Düþüncelerin için teþekkür ederim

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
« Yanýtla #3 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 02:19 »
Evet binama cok acele ettim. 7 bittigi dakika 8i bastim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Evet haklýsýn büyücülerimde düþük kaldý. Daha cok okcu kulelerine ve toplara yüklendim ben. Toplarým 9 okcularým 8 suanda. býraktým onlarý o þekilde. Dedigin gibi büyücülere hava savunmasýna ve teslalara yüklenicem bundan sonra. Yanlýz oda oda kullandým ama bu düzendeki gibi verim alamamýþtm. o yüzden buna geçmiþtim. olmazsa tekrar oda oda yapayým. Düþüncelerin için teþekkür ederim
kardeþim ben açýkcasý oda oda duzenin pek taraftarý degilim. Neden mi ? Çünkü benim gibi bir sürü insanda ejderhalarla saldýrýyordur ve duvarlar bu yuzden pek takýlmýyordur. Onemli olan hava savunmasýný , havaný ve sihirbazlarý en iyi yapabilmektir. Bunlarýn hepsi benim düþüncem tabii

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AyberkSoylu (20 Mayýs 2013, Pazartesi - 08:57)

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 03:38 »
malesef bu düzenler pek saðlam olmuyorlar gelen saldýrýlardanda pek ciddi bir saldýrý almamýs gibisin zaten birimlerini yükseltmeye baþladýðýnda ganimetin olur o zamanda ciddi saldýrlar alýr ve ganiemt kaybedersin forumda çok güzel köy modelleri paylasýmlarýmýz var bir tanesini deðierlendirmeni önerebilirim.
tüm birimlerin gerçekten çok zayýf durumdalar sana tavsiyem elinden geldiðinde tüm birimlerini yükselt ve diðer levele öyle geç

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AyberkSoylu (20 Mayýs 2013, Pazartesi - 08:58)

Çevrimdýþý bayram123

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bayram
  • Klaným : Direniþ
« Yanýtla #5 : 07 Eylül 2013, Cumartesi - 23:53 »
Saðlam bir saldýrýda ciddi hasar alýr belki %100 alýr tekrar düzenle bence savunma birimlerini arttýr

Çevrimdýþý Mavera97

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 243
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • FEDA etmeyen, VEDA eder.
  • 41 Mesajý Toplam
    44 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EmirElaldirsin
« Yanýtla #6 : 08 Eylül 2013, Pazar - 18:42 »
Saldýran kiþilerin acemiliði bence düzen iyi sayýlmaz bana denk gelirse %100 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

GameCenter:EmirElaldirsin