Gönderen Konu: Dünya Birincisi Jorge Yao  (Okunma sayýsý 4646 defa)

Çevrimdýþý EuroAsia

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 32 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EuroAsia
  • Klaným : Route
Ynt: Dünya Birincisi Jorge Yao
« Yanýtla #12 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 22:22 »
Yahu ne CEO'su. Yapmayýn etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Lig sistemi güncellemesini ilk bu Jorge duyurmuþtu,duyurma sebebide San Francisco'da SuperCell'in kokteyl vermesi sonucu orada görüp fotoðraflarýný çekmesi. 20-25 bin dolar civarý bir para yatýrmýþ oyuna,haliyle birazda olsa elemana musama gösteriliyor.

Çevrimdýþý AlyEmre

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 14
  • Durumum:
  • 26 Mesajý Toplam
    51 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlyEmre
« Yanýtla #13 : 20 Mayýs 2013, Pazartesi - 23:55 »
Eleman kemal abinin arkadasý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kemal abide Türkleri temsilen onun yolunda gidiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hafta baþýnda türkiyeden 1 2 kiþi giriyorlar nort 44'e gemi kýrýsýyorlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap:D

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #14 : 21 Mayýs 2013, Salý - 02:12 »
25 bin dolar versem gidip süpercelldeki en paspal sarýsýn ile fotoðraf çektirmezdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
anlayana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Admin (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:03), cihat1762 (21 Mayýs 2013, Salý - 08:43)

Darkness

• Ziyaretçi
« Yanýtla #15 : 23 Mayýs 2013, Perþembe - 18:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
25 bin dolar versem gidip süpercelldeki en paspal sarýsýn ile fotoðraf çektirmezdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
anlayana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield haklýsýn katýlýyorum 25 bin dolar versem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Halo1985

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bugrahan
  • Klaným : it The Fcuk
« Yanýtla #16 : 24 Mayýs 2013, Cuma - 02:40 »
O sarýldýgý sarýþýn bayan Marika yaný Supercell ceosu  yeþilli James dýye býlýyorum Arkadaþlar moralýnýzý bozmayýn demoralýze olmayýn adam o yaptýgý köye 5 kuruþ para vermýyor hepsý arkadaþlarý ve oda yazýlýmcýdýr Reklam amaçlý oldugunu dusunuyorum 25ooo$ vermemiþtir ayrýca bu oyuna 25000 dolar veren adamýn en kötü takým elbisesine bakarsýnýz veya saatine

gamecenter id : bugrahan86

Baykuþtan pervamýz yok Biz þahinler sürüsüyüz
Fatih Sultan Mehmet Han

Çevrimdýþý xiryzho

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : XiRyzho
  • Klaným : TURKISH FORCE 3
« Yanýtla #17 : 24 Mayýs 2013, Cuma - 09:57 »
hani zengin ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap okadr parasý var çekildiði fotograf pikseline nedemeli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap