Yeni olarak böyle bir düzene geçtim. Fazla bi sýkýntým yok ama 6 lv askerlerle saldýrýldýgý zaman ayakta duramýyorum. Sizce deðiþtirmeli miyim? Yorumlarýnýz için þimdiden teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle altýn ve iksir madenlerini duvarlarýn içine alman senin için bir avantaj olmamýþ. Savunma silahlarý olan okçu kuleleri ve toplarý tek bir alan içinde toplaman saldýran kiþinin iþini kolaylaþtýrýr. Çünkü tek bir duvar yýkýp içerdeki unsurlarý ikinci bir duvar setiyle karþýlaþmadan indirmiþ olacaklardýr. Tavsiyem mümkün oldukça her silahý duvarla çevrelemen. Bir baþka konu ortada topladýðýn havanlar ve sihirbaz kuleleri. Yüksek seviyeli yýldýrým büyüsü ile ayný anda en önemli silahlarýn olan havan ve sihirbaz kulelerini kaybedebilirsin. Aralarýnda duvar olmadan bitiþik olmalarý büyük handikap. Bu durumda da köyünün savunmasý ciddi bir zaafiyete uðrar.
Seviyelerimiz ve levelimiz hemen hemen ayný seninle. 62 level 1270 civarý kupam var.
15 tane 5 seviye dev, 50 tane 5 seviye okçu, 5 tane 4 seviye duvar yýkýcý, 35 tane 4 seviye barbar, 1 tane 3 seviye þifacý ile saldýrý yapýyorum. Ayrýca 5 seviye 2 adet yýldýrým büyüsü ve öfke büyüsü kullanýyorum. Klan kalesinde de 3 seviye ejder oluyor genelde. Þu durumda karþýlaþmamýz olasýlýk dahilinde. Karþýma köyün çýksa bütün ganimeti alýrým ve %100 le çýkarým.
Kesinlikle düzenini deðiþtir derim.
Oyunda 1923Türk2 klanýndayým. Ýsmim Yeliz 16
Köyümü sana fikir vermesi açýsýndan inceleyebilirsin.
Ayrýca yukarda arkadaþýn dediði gibi, oyuna biraz daha zaman ayýrýp kupaný 1250 seviyelerinde tutarak bol bol ganimet kasman lazým. Silahlarýnýn seviyesi 8 seviye köy binasý için zayýf.