Abi eskiden vardi hile diye biliyorum?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAbi eskiden vardi hile diye biliyorum? Oyun ilk çýktýklarýnda açýklar vardý.Fakat þuan hile bulunmamaktadýr.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapCok tesekkurler cevaplar icin.Bir iki sey daha var izninle:)Saldiri aldigimda kaledeki askerler savunma yapmzlar mi? Sadece top kule falan mi savunma yapar?Bana verilen kalkan 12 saat gozukuyor. Bu 12 saat boyunca saldiri almayacak miyim?Yeni baslayanlar kisminda offline olacagin zaman askerlerini saldiriya gonder diye bir yazi gordum. Nasil yapacagim? Saldiriyi baslatipoyundan mi cikicam?Yaptigim saldiri sonucu herseyini yiktigim adamin herseyi hemen yerine gelicekse kaleyi zayiflatmak imkansiz degil mi?Tesekkurler:))Saldýrý aldýðýnda Klan kalende asker var ise savunma silahlarýnla birlikte savunmaya yardým ederler, fakat 1 kereye mahsus ederler. mesela bir saldýrý aldýn kazandýn, ikinci aldýðýn saldýrýda klan kalendeki askerleri kullandýðýn için boþ olur. her kaybettiðin savaþta oyun sana kalkan verir. bu kaybetme oranýna göre deðiþir. 2 yýldýzlý bir kayýp yaþamýþsan 12 saat. ama bütün birimlerin gitmiþ yani 3 yýldýzlý bir saldýrý aldýysan 16 saat kalkan alýrsýn ve o saatler boyunca saldýrý almazsýn lakin, sen birisine saldýrýr kalkanýný bitirirsen oyunu kapattýðýn an saldýrýlara açýk olursun. Oyunun amacý kimseyi yok etmek deðil, sen saldýrý aldýðýnda bütün madenlerini kaybetmezsin en fazla 4/1 oranýnda maden kaybedersin. Saldýrdýðýnda da alacaðýn en fazla rakam yine 4/1 oraný olacaktýr. Herkesin oyunda aktif olmasý ve bol bol savaþmasý için yapýlmýþ bir uygulama. Saldýrý alýnca üzülme çok önemli deðil. 2 saldýrý hatta bazen 1 saldýrýda kaybettiklerini yerine koyarsýn..
Cok tesekkurler cevaplar icin.Bir iki sey daha var izninle:)Saldiri aldigimda kaledeki askerler savunma yapmzlar mi? Sadece top kule falan mi savunma yapar?Bana verilen kalkan 12 saat gozukuyor. Bu 12 saat boyunca saldiri almayacak miyim?Yeni baslayanlar kisminda offline olacagin zaman askerlerini saldiriya gonder diye bir yazi gordum. Nasil yapacagim? Saldiriyi baslatipoyundan mi cikicam?Yaptigim saldiri sonucu herseyini yiktigim adamin herseyi hemen yerine gelicekse kaleyi zayiflatmak imkansiz degil mi?Tesekkurler:))
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAbi eskiden vardi hile diye biliyorum? Oyun ilk çýktýklarýnda açýklar vardý.Fakat þuan hile bulunmamaktadýr.Hile malesef var.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAbi eskiden vardi hile diye biliyorum? Oyun ilk çýktýklarýnda açýklar vardý.Fakat þuan hile bulunmamaktadýr.Hile malesef var.Hilesiz bir oyun oynamak yokmu ya yazýk bize