Gönderen Konu: Forum Yarýþmalarý  (Okunma sayýsý 2782 defa)

Tayfield

• Ziyaretçi
Forum Yarýþmalarý
« : 28 Mayýs 2013, Salý - 12:49 »
Merhabalar Arkadaþlar,

21 Mayýs 28 Mayýs tarihleri arasýnda geçerli olan "Savaþn dönüm noktasý"
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
 konulu yarýþmamýz sonra ermiþtir. yarýþmanýn kazananýtek katýlýmcý olan Darkness isimli üyemizi tebrik ediyor ve 100 TL deðerinde Gift kart ödülünüzü almak için en geç gün içerisinde mesai saati bitimine kadar bizler ile iletiþime geçiniz.
iyi forumlar

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: akýllý124 (11 Haziran 2013, Salý - 15:44), (06 Haziran 2013, Perþembe - 03:16)

Çevrimdýþý EuroAsia

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 32 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EuroAsia
  • Klaným : Route
Ynt: Forum Yarýþmalarý
« Yanýtla #1 : 28 Mayýs 2013, Salý - 13:00 »
Öncelikle merhaba anlamadýðým bir kaç nokta var ;

''21 Mayýs - 28 Mayýs tarihleri arasýnda geçerli olacak  ve sonuçlarý 30 Mayýs tarihinde yine forum üzerinden açýklanacak''

ibaresi varken,sonucun 28 mayýsta açýklanmasýnýn nedeni nedir?

Ýkinci olarak,100 lira ödüllü (büyük bir ödül) olan yarýþmadan kimsenin haberinin olmamasý,bunun birlikte yeni üyelerden birinin attýðý gayet basit bir resim sonrasý (ki tek atýlan mesaj) bu ödülü almasý,haksýzlýk deðil midir?

Tüm forumdaki üyeleri bilgilendirip (gerekirse admin tarafýndan özel mesaj atýlýp) bu yarýþmadan haberdar edilmesi,daha adil ve daha aktif bir yarýþma düzenlenilmesi,hoþ olmazmýydý?

Çevrimdýþý Okan

• 60.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 312
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • 42 Mesajý Toplam
    67 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 28 Mayýs 2013, Salý - 13:09 »
Öncelikle merhaba anlamadýðým bir kaç nokta var ;

''21 Mayýs - 28 Mayýs tarihleri arasýnda geçerli olacak  ve sonuçlarý 30 Mayýs tarihinde yine forum üzerinden açýklanacak''

ibaresi varken,sonucun 28 mayýsta açýklanmasýnýn nedeni nedir?

Ýkinci olarak,100 lira ödüllü (büyük bir ödül) olan yarýþmadan kimsenin haberinin olmamasý,bunun birlikte yeni üyelerden birinin attýðý gayet basit bir resim sonrasý (ki tek atýlan mesaj) bu ödülü almasý,haksýzlýk deðil midir?

Tüm forumdaki üyeleri bilgilendirip (gerekirse admin tarafýndan özel mesaj atýlýp) bu yarýþmadan haberdar edilmesi,daha adil ve daha aktif bir yarýþma düzenlenilmesi,hoþ olmazmýydý?
Ne yalan soyleyeyim bende simdi gordum,bilseydim katilirdim tabikide.

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #3 : 28 Mayýs 2013, Salý - 18:22 »
Ozel mesaj beklemektense, forumda biraz dolasip yeni konulari vs kesfetmeye ne dersiniz ??

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 28 Mayýs 2013, Salý - 19:00 »
Merhabalar
Duyuruyu erken aciklamamin sebebi zarten tek katilimci olmasi
Son cevaplanan 10 konu yerine acilan konulara goz atmis olsaydiniz sizde yarisma kisminda acilan yarismayi gorebilirdiniz
Yarismalarimiz devam edicektir sizlere tavsiyem forumdaki gelismeleri biraz daha dikkatli takip etmeniz
Ýyi oyunlar ve iyi forumlar

Çevrimdýþý EuroAsia

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 32 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 28 Mayýs 2013, Salý - 21:05 »
Ozel mesaj beklemektense, forumda biraz dolasip yeni konulari vs kesfetmeye ne dersiniz ??

Özel mesaj bekliyorum demedim sadece tüm kitleye nasýl ulaþabileceði hakkýnda ufak bir yorumda bulundum,okuduðunuzu anlamýyorsanýz burada benim suçum nedir?

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 28 Mayýs 2013, Salý - 22:00 »

Özel mesaj bekliyorum demedim sadece tüm kitleye nasýl ulaþabileceði hakkýnda ufak bir yorumda bulundum,okuduðunuzu anlamýyorsanýz burada benim suçum nedir?

"Tüm forumdaki üyeleri bilgilendirip (gerekirse admin tarafýndan özel mesaj atýlýp) "
Turkce yazmissin, ben de bir turk olarak bu cumleden, ozel mesaj bekledigini anliyorum,  kitlelere toplu olarak ulasmanin yolu ise forumun ta kendisidir...laf ebeligi yapacaksak kimsede laf bitmez, bunun yerine saygimizi yitirmeden konusursak kimse uzulmez. Arkadaslar ben yeni konu actim diye herkese ozel mesaj atilmaz. Forum burada iste her konu her uyeye acik, acarsin, okursun, ogrenirsin..

Çevrimdýþý EuroAsia

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 32 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 28 Mayýs 2013, Salý - 22:32 »

"Tüm forumdaki üyeleri bilgilendirip (gerekirse admin tarafýndan özel mesaj atýlýp) "
Turkce yazmissin, ben de bir turk olarak bu cumleden, ozel mesaj bekledigini anliyorum,  kitlelere toplu olarak ulasmanin yolu ise forumun ta kendisidir...laf ebeligi yapacaksak kimsede laf bitmez, bunun yerine saygimizi yitirmeden konusursak kimse uzulmez. Arkadaslar ben yeni konu actim diye herkese ozel mesaj atilmaz. Forum burada iste her konu her uyeye acik, acarsin, okursun, ogrenirsin..

Burada "Tayfield"in yarýþmasý ya da "EuroAsia"nýn yarýþmasý yazmýyor,Forumun yarýþmasý yazýyor. Ben konu açtým herkese özel mesaj atayým durumu yok ortada,forumun yaptýðý bir yarýþmanýn herkese ulaþmasý herkesin bilmesi gerekir.

Yaþadýðýnýz evinizde aileniz sizden habersiz bir karar alsa,kararý sonradan öðrenseniz "bana neden söylemediniz" demezmisiniz? Dersiniz.

Ayrýca hala okuduðunuzu anlamakta zorluk çektiðinizi düþünüyorum..

Ýyi forumlar

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 28 Mayýs 2013, Salý - 22:49 »
Sosyal hesaplar da gerekse Burada insanlarý haberdar ettik. Biz kategoriyi açtýysak ve þahsen o bölüme açýklama yaptýysam bu "Son ziyaretinizden bu yana X mesaj gönderildi." kisminda yer alýr. Buda bir nevi özel mesaj deðerindedir. Gözünden kaçan ya da katýlmak istemeyen arkadaþlarý diðer yarýþmalarýmýza SAYGILI bir þekilde katýlmasýndan onur duyarýz. Tek katýlan olup beðenisi vardý ve stoktan ödül verildi. Yeni gelen bir üye bunu baþarmýþ ise bizim aramýzda olan eski dostlarýmýzla etkinlik üstüne etkinlik kurarýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Okuduðumu anlayan, gerekirse anlatan biriyim. Ben bir okurum 20 insan getirsen o yazýnýn anlamýný çýkaramaz.
Genel itibari ile polemik deðil dostluk çerçevesinde olayý yorumlaya bilirsiniz tabiki ama ben sözün bittiði yerde olduðumuzu düþünüyorum. Iyi forumlar.

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 28 Mayýs 2013, Salý - 23:13 »

Burada "Tayfield"in yarýþmasý ya da "EuroAsia"nýn yarýþmasý yazmýyor,Forumun yarýþmasý yazýyor. Ben konu açtým herkese özel mesaj atayým durumu yok ortada,forumun yaptýðý bir yarýþmanýn herkese ulaþmasý herkesin bilmesi gerekir.

Yaþadýðýnýz evinizde aileniz sizden habersiz bir karar alsa,kararý sonradan öðrenseniz "bana neden söylemediniz" demezmisiniz? Dersiniz.

Ayrýca hala okuduðunuzu anlamakta zorluk çektiðinizi düþünüyorum..

Ýyi forumlar

Kimin okuyupta anlayamadigini diger insanlarin takdirine birakiyorum...Birilerinin birseylerden haberdar olmasi icin forumlar ortaya cikmis, forumlarda konular acilmis, mesajlar atilmis, paylasimlar yapilmis neden? insanlar okusun ogrensin diye..Biz de dunyadaki butun forumlarda oldugu gibi bi konu acmisiz ve bir duyuru yapmisiz, sen bunu gormedin diye bizi sucluyorsun, tanitim yapmamiz gerektigini soyluyorsun, FORUMDA KONU ACMAKTAN BASKA NASIL BIR TANITIM YAPABILIRDIK diyorum ben de, buyuk harfle yazdim ki sadece anlaman gereken yeri oku diye.

Forumda acilan konunun bir uyeye ulasmamasi ile ailede alinan bir kararin aile fertlerinden birine soylenmemesi durumlarini benzestirmeni ise tebessumle okudum, ailece gulduk.

Bana cevap verebilirsin ama daha onceki mesajlarinda 2 kez yazdigin hakareti yinelersen bu kadar demokratik olamayacagim.

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Moldw4de
  • Klaným : DeveDikeni
« Yanýtla #10 : 29 Mayýs 2013, Çarþamba - 00:50 »
Euroasia ya sonuna kadar hak veriyorum iyi sunum olmamis bir yarisma oluyor ve bir kisi yanitliyorsa forumdaki uye sayisini dikkate cekerim o iste bi bozukluk vardir ,reklam verdiginiz gibi veya yukari duyuru yaptiginiz gibi yarisma konusunuda koyabilirdiniz

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #11 : 29 Mayýs 2013, Çarþamba - 10:47 »
Euroasia ya sonuna kadar hak veriyorum iyi sunum olmamis bir yarisma oluyor ve bir kisi yanitliyorsa forumdaki uye sayisini dikkate cekerim o iste bi bozukluk vardir ,reklam verdiginiz gibi veya yukari duyuru yaptiginiz gibi yarisma konusunuda koyabilirdiniz

Ben buradan su sonucu cikariyorum
Bizler konuyu ve yarismayi acmisiz
Dediginize gorede sizlere iyi duyuramamisiz
Sizlerde forum uyesi olarak acilan bu konuyu gormemissiniz dogrumu?
Fakat bakarsan konuyu en az 60-70 kisi gormus yani bazilari bakip gecmis yani diger insanlar gormusler fakat ciddiye almamislar ve katilmamislar su an diger yarisma icin hazirliklar yapiliyor lutfen bir sonraki yarisma icin odaklanalim ve forumu takip etmeye dvam edelim ve lutfen tartismak yerine saygi cercevesinde birlikteligimize devam edelim
Ýyi oyunlar. Ve iyi forumlar dilerim