Gönderen Konu: Oyunuma baþkasý giriyor  (Okunma sayýsý 20492 defa)

Çevrimdýþý Brooklyn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : brook£yn
  • Klaným : Ýstanbul
Oyunuma baþkasý giriyor
« : 10 Haziran 2013, Pazartesi - 04:07 »
Mrb, son 10 gündür oyunuma benim dýþýmda birisi daha giriyor. Köyün þeklini deðiþtirip,asker basýyor. Bildiðiniz köyüme sahiplenmiþ.Denemedðim yöntem kalmadý, þifre mail deðiþikliðine kadar. Supercelle mesaj attým geride dönmediler... 1480 taþým vardý hepsini bitirdi 10 günde. 6.seviye okçu basmýþtým,2 gün kala iptal edip 3.000 k iksirim gitti. Resmen delircem,oyundan soðudum. 1 senedir emek veriyorum,bi anda oyunu silmekte istemiyorum. Þuan bu mesajý yazarken bile,oyunumda biþeyler yapýyo. Girip baktým yine duvarlarý bi köþeye toplamaya baþlamýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Lütfen bu konuda bana yardýmcý olacak birileri olsun bu forumda... Sorunun neden kaynaklandýðýný kýsaca söyleyim,daha önce kullandýðým iPad ve iPhone U sattým. Satarken ikisinide sýfýrladým diye hatýrlýyorum. Ama farzedelim sýfýrlamadan vermiþim.  Þimdi benim eski iPad ve telefonda ki oyunumdan tamamen çýkýþ yapma þansým yokmu. Þuan oyunu açýyorum, ama baþkasý girince benim oyun kopuyo. Yokmu bunun bi çözümü. Þifremi deðiþip ipadten oyunu açtým. Ýlk açýlýþta game center þifresi istedi. Þifre yazmak yerine vazgeçi týkladým. Oyun oynamaya devam etti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þuan benim sattýðým cihazlardada ayný þekilde çalýþýyor sanýrým. Eski cihazlarda ki oyunlardan tamamen çýkma þansým varmý? Yardým ederseniz sevinirim.

Brooklyn 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Aykan (06 Ocak 2014, Pazartesi - 22:39), messiyiðit (28 Temmuz 2013, Pazar - 20:57)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Oyunuma baþkasý giriyor
« Yanýtla #1 : 10 Haziran 2013, Pazartesi - 07:38 »
Dostum çok kötü bir olayýn içine girmiþsin açýkcasý bizde ilk defa okuyoruz.
Sorun ya satýlan cihazlardan ya da öðrenilen mail ve þifreden...
Mail ve þifre deðiþikliðinin bu olayý kökünden çözmesi lazýmdý. Çünkü deðiþiklik karþýdaki kiþiden de þifre girmesini isteyecek.
Köyünü baþkasý oynasa nasýl böyle bir kötülük yapabilir iptal etmeler falan bunun içinde bir iþ var diye düþünüyorum. Apple ID ve sanal kimliðinize dair her þeyi tekrar kurun muhtemelen bir daha giremeyecektir.

Sorunun kesin çözümünü bilen arkadaþlar lütfen yazsýn ...

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: muharem 60 (27 Kasým 2014, Perþembe - 16:49), Aykan (06 Ocak 2014, Pazartesi - 22:39), messiyiðit (28 Temmuz 2013, Pazar - 20:57)

Çevrimdýþý lalala121212

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : emoking2000
  • Klaným : ULTRARSLAN
« Yanýtla #2 : 20 Haziran 2013, Perþembe - 13:51 »
Ayný þey bana da olmuþtu,ejderi 2 dakika kala iptal etmiþti deli olmuþtum.Sonra yeni bi hesap açýp ona taþýdým.Eski hesabý açýnca nasýl olduysa baþka bi köy çýkýyordu.Ben kendi hesabýmdan devam ettim.Bi dene bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

lalala121212 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: smtbtr (02 Temmuz 2014, Çarþamba - 21:04), messiyiðit (28 Temmuz 2013, Pazar - 20:57)

Çevrimdýþý oaksoye09

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : OLCAYTO
  • Klaným : MaksaTMuhabbeT
« Yanýtla #3 : 28 Temmuz 2013, Pazar - 20:45 »
ayný durum bendede var arkadaþlar buna çözüm yok mu

oaksoye09 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: messiyiðit (28 Temmuz 2013, Pazar - 20:57)

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #4 : 28 Temmuz 2013, Pazar - 21:01 »
Malesef eski cihazlarinizi sattiginiz kisinin merhametine kalmis durumdasiniz, Cunku eski cihazlarinizda sizin gamecenter hesabinizdan cikip ve hatta oyunu silseniz, oyun tekrar store dan yuklendiginde ve farkli bir gc hesabiyla giris yapildiginda, yine sizin koyunuz ekrana gelecektir. Koy ilk acildiginda ekrana bir soru gelir, mevcut koyle devam etmek isteyip istemediginiz sorulur, bu soruya olumlu cevap verirseniz ki (cihazi sattiginiz kisi olumlu cevap veriyor) mevcut koyle oyuna devam eder.
Cihazi sattiginiz kisiyi bulup bunu engelleme sansiniz varsa yapin aksi takdirde supercell e konuyla ilgili aciklayici, kapsamli ve koyun sizin oldugunuzu ispat edebilecek bi mail atin, cevap gelmese bile bunu tekrarlayin, aklima malesef baska bir sey gelmiyor.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

o2d 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Eren Can (27 Eylül 2014, Cumartesi - 08:26), TReeArms (28 Aralýk 2013, Cumartesi - 11:12)

Çevrimdýþý oaksoye09

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 28 Temmuz 2013, Pazar - 21:59 »
hocam bunu ingilizce olarak yazabilirmisiniz benim köyüm 01cay adý
apple adresim olcayaksoy_01@hotmail.com
gamecenter id:01cayto
ne olursunuz bana bi yardýmcý olun.köyümü oynayan gamecenter id:lexus998 dir

Çevrimdýþý oaksoye09

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 28 Temmuz 2013, Pazar - 22:00 »
hem nereye yazacaðým konusunda
ben gerekirse bin tane mail atarým

Çevrimdýþý Protoculture

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 48
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sero
« Yanýtla #7 : 30 Temmuz 2013, Salý - 12:27 »
Çok kötü bir durum. Ýnþallah alýrsýnýz köyünüzü. O kadar emek veriyorsunu.

Çevrimdýþý emaytiayen

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    44 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emay
  • Klaným : Turkish Regency
« Yanýtla #8 : 21 Aralýk 2013, Cumartesi - 03:04 »
Çok komik bir durum ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 21 Aralýk 2013, Cumartesi - 14:02 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok komik bir durum ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Baþýnýza gelirse kendinize de gülebilirsiniz umarým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Eren Can (27 Eylül 2014, Cumartesi - 08:27), TReeArms (28 Aralýk 2013, Cumartesi - 11:13)

Çevrimdýþý Kerem110

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Durumum:
  • iyi forumlar
  • 7 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kerem426
  • Klaným : ccbekem
« Yanýtla #10 : 28 Aralýk 2013, Cumartesi - 10:23 »
ayný sorun bnde de var bir çözümü yok mu
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý exiapowder

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExiapowdeR
« Yanýtla #11 : 06 Ocak 2014, Pazartesi - 06:14 »
Bir teorim var bu kadar insana ayný sorun olmasý mümkün deðil bence bu hesabýna baþka kiþilerin girdiðini söyleyen arkadaþlar
Bu oyunun hile programýný indirmeye çalýþmýþ bu doðrultuda hesaplari gmail ve þifreleri programý yazan arkadaþa ulaþmýþ olabilir diye düþünüyorum kafamdaki tek cevabý bu.

exiapowder 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: unallsahinn (30 Nisan 2015, Perþembe - 13:39)