Hoþbulduk þimdi 20 iletiyi geçince rep diye bi butonmu çýkacak karþýma ve teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle hoþgeldiniz...Rep verebilmek için 20 iletiye ulaþmanýz gerekir. Düþünce yapýnýz da çok güzel bunun için sizi ayrýca tebrik ediyorum.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÖncelikle hoþgeldiniz...Rep verebilmek için 20 iletiye ulaþmanýz gerekir. Düþünce yapýnýz da çok güzel bunun için sizi ayrýca tebrik ediyorum.birþey soracaðým þimdi rep verirken gönlümüzce verebilir miyiz yoksa kendi topladýðýmýz replerden mi vereceðiz?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÖncelikle hoþgeldiniz...Rep verebilmek için 20 iletiye ulaþmanýz gerekir. Düþünce yapýnýz da çok güzel bunun için sizi ayrýca tebrik ediyorum.birþey soracaðým þimdi rep verirken gönlümüzce verebilir miyiz yoksa kendi topladýðýmýz replerden mi vereceðiz?Paylaþýmý yararlý herkese rep verebilirsiniz hatta bunu bir görev edinin. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sizden bir þey eksilmeyecek. Karþýdakinin REP puaný artacak.