Gönderen Konu: Sihirbazýn Gizli Gücü  (Okunma sayýsý 21493 defa)

Çevrimdýþý akinci

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 7
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
  • COC Nick : akincilar
  • Klaným : saldiray abiler
Ynt: Sihirbazýn Gizli Gücü
« Yanýtla #12 : 06 Temmuz 2013, Cumartesi - 18:15 »
bu orduyla savaþmak zevklidir ama ganimet için fazla israf hem zaman için hemde iksir. Bide ordunun içinde þifacý yok  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Benden sana küçük tavsiye belki yenersin ama köyünü böyle geliþtirmek zor olur

Muzaffer savaþçý önce zaferi garantiler, sonra savaþýr. Maðlup savaþçý önce savaþ çýkartýr, sonra zafer kazanmaya çalýþýr.
Sun Tzu

Çevrimdýþý Lord CARHAN

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Lord CARHAN
  • Klaným : turkiyem
« Yanýtla #13 : 07 Þubat 2014, Cuma - 00:07 »
arkadaslar ben 2 sýfacý 24 dev ve 13 sýhýrbaz kullanýyorum hepsi 5 sýfacý harýc o 3
simdi sen ganýmet kasýcaksan bý kere sýhýrbaz kullanmýyacaksýn.gumus 2 3 e gýt 50 okcu 150 barbarla 300 rahat calarsýn ama sen sýhýrbazla kupa kasabýlýrsýn ganýmet býraz zora kacar ama gercekten abartýlý vuran býr karakter bayýlýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý akigolar45

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TUGAY
  • Klaným : Klan aranýyor
« Yanýtla #14 : 07 Þubat 2014, Cuma - 00:19 »
Bence buyucu kesinlikle israf falan degildir 4 kislan var 4 buyucu yapsan en az savunmalri yok ettikten sonra salsan 4 birden kalanlara baya bi etkili saldýrý yapar tabi bu buyucunun seviyesinde baðlý.ben örnek verdim 4 buyucu az gelebilir ama ise yarýyor ejdere gerek yok bence

Çevrimdýþý apoz01

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : halo
  • Klaným : # ÇEVÝK ADANA
« Yanýtla #15 : 13 Þubat 2014, Perþembe - 02:23 »
benim saldýrý taktiðim 21 ( 5 i klan kalesýnden) dev 8 sihirbaz 2 þifacý 2 bombacý 15 dalkavuk 16 okçu 10 goblin 2 iyileþtirme büyüsü 1 öfke büyüsü  barbar kral, çok iþe yarýyo hava savunmasýný yýktýktan sonra savunmalar devlerle uðraþýrken sihirbazlar tek baþýna köyü süpürüyo þifacý ve buyulerlede kolay kolay olmuyorlar ben uzun zamandýr kullanýyorum en az 250 þer iksir ve altýn alýyorum askerleri de önceden basýnca en fazla yarým saatte askerler hazýr  bazen buyusuz ve barbar kralsýz da dalýyorum beklememek için .  8 . seviye koy binasýnda güzel bir taktik bence . arkadaþa katýlýyorum  . tabiki herkesin tarzý farklýdýr saygýlar :-)
Ýletiyi düzenle

Çevrimdýþý cluester

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 10:53 »
 EuroAsia arkadaþýma katýlýyorum.Sihirbaz kupa için gereklidir.Ganimet için kimse sihirbaz kullanmaz.Ayrýca ben daha 400k ganimet görmedim yagmalayacak ki sende ayda yýlda bir görmüþsündür.Örnek verecek olursam ben;
   15 dev (seviye.5)
   2 þifacý (seviye.5)
   20 goblin (seviye.5)
   20 okçu (seviye.5)
   47 barbar (seviye 5)
   Barbar kral (seviye 2)
Bu orduyla ben 200k kaldýrýyorum ve hem malýyetý uygun hemde üretim suresi 20 dak.
Yani demek istediðim senin baya tecrubeye ihtiyacýn var...

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
« Yanýtla #17 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 18:48 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
12 Sihirbaz 120 Dakika
2 Ejder - 60 dakika
Ee sen bunlar için bu kadar vakit harcarken geri kalanlarý nasýl basacaksýn kýþlanda?2.5 saatte bir dalýp,100k iksir harcayýp 150k iksir kovalama peþine mi düþeceksin?

Hiç gereði var mý? Büyücü gereksiz saldýrý birimi diyoruz neden acaba? Çok saðlam vuruyor,eyvallah. Fakat bir tane büyücü için 10 dakika bekliyorsun,gereði var mý? Daha seri bir þekilde,az iksir harcarayak bir ordu her zaman daha iyidir. Örnek verecek olursak ;

10 dev
Þifacý
25 Goblin
38 Barbar
61 Okçu

23 Dakika üretim süresi var. Ve çok büyük hata yapmadýkça %100 ile alýyorum her köyü. Maliyeti az,üretimi hýzlý. Tam bir Fiyat/Performans ürünü
Eðer sen 12 Adet Büyücü'ye 120 dakika veriyosan oyunu daha öðrenememiþsin demektir. 4 adet kýþla olduðunu sende biliyosun ve 12/4=3 tür. Her kýþlada 30 dk dýr. 2 Kýþlam ejder basýyor. yani 1 saat oldu dimi gerisinide okcu ve devleri serpiþtiriyorum. 1sat 8 dk oluyor. ayrýca ben 150 k degil en az 180 k lara dalýyorum saatte 180 k desen hatta savaþ ararken 15k yesen altýndan. Dediðin 120 dkda ben en az 360k altýn yaklasýk 200k da iksir kazanýyorum.

þahsen köyünü merak ediyorum.

20 dev 2 þifa 5 duvar 20 goblin 42 veya 47 okçu kullanýyorum.

x toplarýnýn olmadýðý her köye girerim. 300k altýndaki köylere dalmýyorum nedeniyse 1120 kupalarda th7 için oldukça ganimet var.

he þimdi gelelim hesaba 1 þifacý hep yedekte duruyor kullanmýyorum. köyün savunmalarý yýktýktan sonra 10 goblin salýyorum.  savaþ sonunda elimde kalan genellikle

1 þifa 3 duvar yýkýcý 10 goblin 10 okçu

tekrar fullemek 19 dakikamý alýyor. köy aramaya 5 dakika ayýrýrsak

24 dakikada bir 300k kasabiliyorum. þimdi bu ordu mu daha mantýklý yoksa 1 saat bekleyip 180k sömürmek mi daha mantýklý sorarým.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý umut07

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 91
  • Durumum:
  • Umut
  • 20 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Umut
« Yanýtla #18 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 20:30 »
Ben; 10 Sihirbaz, 12 Dev, 5 Duvar P., 90 tane Okçu ve 5lv barbar kral ile saldýrýyorum, büyü olarak da 4lv öfkem var yetiyor bana tavsiye ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Romeocuk

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yusuf
  • Klaným : Anka
« Yanýtla #19 : 25 Þubat 2014, Salý - 12:42 »
bende 6 büyücü 1þifaci 46 okçu 20 dev 8 duvar yýkýcý kullanýyorum çoðunda %100 alýyorum süreside 30 dk

ucuz asker kasýnca sadece
8 dev 8 duvar yýkýcý 72 okçu 36 barbar 36 goblin maliyeti 50k iksir. bu taktik ile sadece çal kaç yapýyorum

Çevrimdýþý dont

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DontPanic
  • Klaným : 57.ALAYY
« Yanýtla #20 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 00:34 »
Benim stratejim çok iyidir herkeze tavsiye ederim 150 kiþilil yerim var
21adet dev 1adet þifacý 3 duvary. Gerisi barbar
Ýlk baþta devleti salýom hmn sonra duvar yýkýcýlatý ilk baþta hava savunmasýna dalýom o alýnýnca þifacýyý salýom zaten dev hazarý as yiyo  tüm savunmalaruçý yok ediom sonra barbarlsro salýom çok kolay alýom geçen 500 k altýb 300 k iksir aldým

Çevrimdýþý CrsRare

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CrSrAre★
  • Klaným : Turkish Hunters
« Yanýtla #21 : 16 Mart 2014, Pazar - 16:22 »
Arkadaþlar 12 sihirbaz 120 dk demiþsiniz, hatta oyunu öðrenemiþsin diyen bile var.1 sihirbaz 8dk olduðuna göre, 12 sihirbaz 96 dk ve 4 kiþlaya bölersek 24 dk ya hazýr.

Sihirbazýn kullanýmý kupa kasanlar içindir ve ganimet kasmak istiyordanýz 80+ lwlde kullanýn derim yani güçlünrakiplerden ganimet çalmak zordur ve sihirbazla iþiniz kolaylaþýr.

Buarada keyiflenmek istersiniz diye full sihirbazlarla yaptýðým savaþý paylaþmak istiyorum

Teþekkürler

Çevrimdýþý mertatm

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : mertatm
  • Klaným : FightOrDie
« Yanýtla #22 : 21 Mart 2014, Cuma - 00:00 »
2 Sifaci
18 Dev
35 goblin
6 duvar kýrýcý
Gerisi Okçu
Çok saglam oluyor denemenizi tavsiye ederim

Çevrimdýþý bayram143

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bedirhan
  • Klaným : GOBELLER
« Yanýtla #23 : 21 Mart 2014, Cuma - 02:14 »
arkadaslar fazla soze gerek yok ganýmet kasmak ýsteyenler
okcu ve goblýn karýsýmý bý ordu hazýrlar ve býrazda aramasý gerek tabýký.
kupa olayýnda da 1200-1400 arsýnda bulunmak gerekýyor.
ganýmet kasarken kupada dusmezsýnýz merak etmeyýn ya koy býnasý dýsarýda olan yerlere gýreceksýnýz yada orantýlý bý dagýtýmla %50 yý bulacaksýnýz.
ordu malýyetýnýz 20 býn ýksýr felan olur en az 100 er býnlýk yerlere gýrersenýz herturlu karlýsýnýz zaman konusunda da zaten sýkýntý olmaz cok kýsa surede cýkýyorlar.
umarým yardýmcý olabýlmýsýmdýr...