Gönderen Konu: GEM ALMA SORUNU  (Okunma sayýsý 1250 defa)

Çevrimdýþý Kerem1222

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bugünun küçüðü yarýnýn büyüðü;)
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : :!(Kerem)!:
  • Klaným : RAMO
GEM ALMA SORUNU
« : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 01:00 »
Merhaba arkadaþlar ben yurtdýþýnda yaþýyorum.Gem alma ümidiyle app card aldým.App hesabýmýn ülkesini kartý kullanabilmek için amerika olarak deðiþtirdim.Apple hesabýma 25 dolar yükledim.Sonra oyuna geçtim ve taþ almaya çalýþtým ama alamadým.Oyunun ödeme sisteminde app card yok mu ? eklenebilir mi yardýmcý olur musunuz?Bu arada önceden birþeyler okumuþtum ayarlara geç ordan destek sonrada  taþ alma sorunu falan fistan onlarý yaptým ingilizce birþeyler geldi cevap çeviriye yazdým ama malum çeviri yamuk birþey anlamadým ama zaten sorunu çözseler okumama gerek kalmazdý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu arada sonra aldýðým yere gittim adam bu paranýn sadece uygulama satýn almak için kullanýldýðýný söyledi doðrumu ? doðruysa kazýðý yedik  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2013, Pazartesi - 01:02 Gönderen: Kerem1222 »

.........................................Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap..................................
                                                      ÝYÝ OYUNLAR
                                                     ÝYÝ FORUMLAR

HAKKETTÝYSEM REPÝ FAZLA GÖRMEYÝN LÜTFEN

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
Ynt: GEM ALMA SORUNU
« Yanýtla #1 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 01:11 »
Hayýr deðil kardeþim bende kart aldým ve oyun içi gem satýn aldým. Sorunundan emin degilim ama itunes hesabýný acarken ancak Türkiye veya Amerikan yapabilrsin sonradan deðiþtirince olmaz diye biliyorum ama emin deðilim dedigim gibi. Ben Türkiyede Teknosa'dan aldým hesabýmda Türk olduðu için hiç bir sorun çýkmadý. Eðer istiyosan bana sana verdikleri cevabý bana iletiden gönder sana çevirip atabilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SoNDuRaK24 (25 Haziran 2013, Salý - 06:51), Kerem1222 (24 Haziran 2013, Pazartesi - 18:05)