Gönderen Konu: Saldýrý almamak ya da düþük güçlü saldýrý almak için hangi kupa seviyesi gerekli  (Okunma sayýsý 8459 defa)

Çevrimdýþý baris3000

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : baris61
Merhaba arkadaþlar oyunu 2 ay gibi bir süredir oynamaktayým þu an 62.seviyedeyim.1800 kupa seviyesine çýktýktan ve kristal 3 lig seviyesini gördükten sonra iphone u satýp galaxy s4 aldým ve oyunun galaxy s4 'de olmadýðýný bildiðimden evdeki ipad de akþamdan akþama çocuklar izin verdikçe bakabiliyorum.Sorunum þu kupa azaltma iþini uyguladýktan sonra 1200-1300 puanlara kadar kupamý eksilttim ve daha az saldýrý almaya baþladým .Fakat kupa eksiltmek için bana saldýranlar yüzünden 2 gün içinde tekrar altýn lig seviyelerine mecburen çýkýyorum bunu engellemenin bir yolu yok mudur.Yani ben limdeki hammaddelerle kalkan satýn almaksýzýn 1 hafta filan saldýrý almadan ya da alsam bile çok fazla ganimet kaptýrmadan altýn ve iksir biriktirebilir miyim.Tüm altýn madenlerim be iksir depolarým þu an 11.seviyedeler.Elimde 2 iksir topu,7 okçu kulubesi 6 top,ve yapýlabilecek olan tüm sihirbaz kulesi adeti kadar mevcut.köy binam seviye 10.Bana uygun bir yol söyleyin lütfen.Mesela sabah bir kalktým adam 170k altýný silip süpürmüþ intikam yapayým dedim oyunun gýcýk npktasýna denk geldim.Adam 85.seviyede 1450 puanda bu nasýl iþtir.Sihirbaz kuleleri seviye 5 mosmor.Havanlar seviye 7-8 ,okçu kuleleri herhalde seviye 9 filan bayraklar sallanýyor kuleden aþaðý.Toplar som altýn devasa.3 tane x topu .Böyle adalet mi olur yaw.Bir yol gösterin kardeþinize lütfen...

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
Köy Binaný dýþarýya atarsan kupa kaybedersin böylece daha çok köy binana saldýrý almýþ olursan bu sefer çok ganimet kaybetmezsin. Ganimet depolarýnýn hepsini farklý bölümlere koy ve birbirinden uzak olsun ki insanlar saldýrdýðýnda hepsini alamasýn senden.

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (08 Aðustos 2013, Perþembe - 03:22)

Çevrimdýþý baris3000

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : baris61
teþekkürler anlamadýðým þey þu,ben eðer bir ligde deðilsem sadece ligde olmayan kupa eksiltmiþ insanlar mý bana saldýrabliyor ?,altýn 1-2-3 ve üstü liglerden saldýrý almadan ve kupa kaybetsemde kendi yaðýmda kavrulabilir miyim ?

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
Saldýrýlarýn lig olayýyla alakasý yoktur ben altýn ligdeyim ama genede gumuþ ligdekilere saldýrabiliyorum. Demek istedigim ligde olmasanýz bile kalkanýnýz olmadýðý sürece size saldýrý gelmesidir. En mantýklýsý siz köy binanýsý dýþarý alýn böylece size saldýranlar daha çok köy binanýza yönelir ve savaþý bitirir böylece kalkan kazanýrsýnýz 12 saatlik ve 12 saat boyunca kimse size saldýramaz.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2013, Pazartesi - 15:07 Gönderen: tolgagoksu »

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: baris3000 (25 Haziran 2013, Salý - 14:38)

Çevrimdýþý kowalskiturkey

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kowalskiturkey
  • Klaným : kowalski
Yani kalkanýn olsun az saldýrý alim diosan köy binaný kolay yýkýlacak yere koy karþýlaþtýrma yaparken ortalama kupaya bakýyo sen nasýl düþüyosan baþkalarýda düþtüðünden denk gelme þansýnýz yüksek tabi arada kupasý ayný olup seviyesi düþüklerde cýkabilir onlarda acemi cesaretiyle saldýrýp kaybedicekler kupan yükselicek ama binan dýþarda olursa onu yýkar kupa düþersin ben yükselmek için ilk oynarken sadece binasý dýþardaki kiþileri seçerdim:)