Gönderen Konu: 6. Seviye Köy düzenim. Lütfen yorum, Taktik ve Akýl.. (Yeni Düzen eklendi)  (Okunma sayýsý 3755 defa)

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Görkem24
Merhabalar

Bir ay önce Clash of clans'a baþladým ve gerçekten harika bir oyun. Baþlarda hiç bilmediðim için tüm taþlarýmý kullanmýþ sonra Görevler ile biriktirmeye baþladým. Oynayanlarda gördüðüm düzenlere benzer düzenler yapmaya baþladým þuan Köy binam 6 ve 7. Olmak üzere inþaatta.. Savaþlar zor olduðu için kupa düþmüþ ve ganimete önem vermeye baþladým daha sonra 450 Taþ ödüllü kupa için mücade edip inþaatçý kulübümi alacaðým ama o zamana kadar þuan görmüþ olduðunuz köyümdeki eksiklerimi, düzenimi ve nasýl güçlü bir düzen oluþturacaðýmý, savunmamý nasýl yapacaðýmý söyler ve sizlerin tecrübelerinizi paylaþýrsanýz çok sevinirim.

Teþekkürler, Saygýlar

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 26 Haziran 2013, Çarþamba - 11:54 Gönderen: BabyIcey »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: 6. Seviye Köy binam ve düzenim. Lütfen yorum, Taktik ve Akýl..
« Yanýtla #1 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 15:48 »
Merhaba, öncelikle iyi oyun ve forumlar. Gördüðüm kadarý ile bir yetenek var. Tüm birimleri diziþinden belli. Bence tek hatan, köy binaný içeri alman olmuþ, onu dýþarý atýp havanlarý içeri alarak baþka bir düzen deneyebilirsin. ama sakýn havanlarý yan yana koyma alacaðýn yýldýrým büyüsü ile 2 havanýnýda kaybedip savunmaný düþürebilirsin. öyle bir düzen deneyip resim koyarsan yine yardýmcý olmaya çalýþýrýz. forumda köybinasý hakkýnda yazým var okumaný tavsiye ederim. köybinasýný erken yükseltmeye geçmiþsin.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: BabyIcey (24 Haziran 2013, Pazartesi - 16:25)

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
« Yanýtla #2 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 15:49 »
Ýlk olarak iptal et 7 ye geçmesini ve dediklerimi yap:
1-Duvarlarýn hepsini 6 yap.
2-Savunma birimlerini olabilcek en yüksek seviyeye getir.
3-Hava savunmasýný içeri al ve seviyesini yükselt yoksa hava birimleriyle çok rahat alýrlar.
4-Depolarý geniþlet.
5-Ordu kamplarýný arttýr.
6-Labratuardaki bütün birimleri son seviyeye getir.
7-Büyü Fabrikasýný arttýr oda önemli.
8-1250 kupaya çýk 3.inþaatçýný al
Ýyi oyunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: BabyIcey (24 Haziran 2013, Pazartesi - 16:25)

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 16:18 »
kurmay
Yazýnýzý okudum gerçekten güzel noktalara deðinmiþ ve bilgilendirmiþsiniz. Benimle ilgili düþünceleriniz ve köyümle ilgili düþünceleriniz için çok teþekkür ederim. Köy binamdaki inþaatý iptal edip hemen dýþarý çýkaracaðým ve havanlarý ayrý ayrý yerelere koyarak yýldýrým büyüsünün etkisini azaltacaðým ve biraz daha geliþtirip yeni düzenimle resmimi ekleyeceðim.

Teþekkür ederim.

tolgagoksu
Öncelikle size de teþekkür ederek baþlamak istiyorum. Ýnþaatýmý iptal ediyorum ve yazmýþ olduðunuz 8 madde'ye uygulamaya baþlýyorum. Gerçekten aslýnda doðrusu sizin dediðiniz gibi olacak. Sabýrsýzlýkla 6'dan direk 7'ye geçiþi baþlatmýþ ama dediklerinizi unutmuþtum. Daha doðrusu görememiþtim. Bilginizi ve tecrübenizi benimle paylaþtýðýnýz yol gösterdiðiniz için size de teþekkür ederim

Hepinizi saygýlar, iyi forumlar dilerim.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 16:32 »
  Öncelikle kendinize bir amaç belirlemelisiniz. Kupa mý kasacaksýnýz ? Ganimet mi kasacaksýnýz ?
  Eðer ganimete yönelik kasacaksanýz ben köyünüzü dýþarý atýp, her depoyu ana bir yer belirleyip duvarla oda oda yapmanýzý tavsiye ederim. Ve goblinlerin korkulu rüyasý olan Sihirbaz ve Havanlarý geliþtirip en kritik yerlere yerleþtirirseniz ganimetinizi harikulade þekilde kasarsýnýz.
  Kupa kasacaksanýz doðru bir zaiyat ve düzgün bir düzen lazým. Bununiçin depolarýnýzý dýþarýya atabilirsiniz çünkü köy binanýz içeride olacak. Eðer kupa kasma konusunda ileri dereceye gelirseniz havan ve sihirbazýn yaný sýra hava savunmalarýnýn tümünün yeterince geliþmiþ olmasý gerekir.

Savunma genelinde Havan, Sihirbaz altýndýr. Bunlarý geliþtirirseniz üzerinizden çok aðýr bir yükü kaldýrýrsýnýz. Sonra duvarlarý ve asker seviyelerini geliþtirmeniz en önemlisi.

Ýyi forumlar.

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 24 Haziran 2013, Pazartesi - 16:54 »
Aslýna bakarsanýz þuan ki hedefim ganimet sistemim ve düzenim oturduktan ileri seviyeye geldikten sonra kupa olabilir. Þuan savunmamý geliþtirmeye baþladým dediðiniz gibi oda oda yapmaya karar verdim. 

Ýlginiz için çok teþekkür ederim. Ýyi forumlar

Çevrimdýþý SoNDuRaK24

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 74
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SoNDuRaK24
  • Klaným : VÝRA
« Yanýtla #6 : 25 Haziran 2013, Salý - 06:44 »
kurmay son derece haklý köy binaný erken yükseltiyorsun fakat kurmayýn köy binasýný dýþarý çýkar demesine katýlmýyorum ama havaný içeri koymalýsýn benimde köy binasý 6 7ye yükseltiyorum 41 lwlm bütün savunmalarý felan geliþtirdim 7. seviye yapmasam geliþmyor artýk sanada öneririm sonuna kadar geliþtirip sonra köy binasýný bas bu arada savunmam güzel olmus ama köy küçük olduðundan bendede bu sorun var hemen kaynaklara ulaþýlýyor

En kötü zamanlarýmda arkadaþýmdý yalnýzlýðým.

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #7 : 25 Haziran 2013, Salý - 11:51 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kurmay son derece haklý köy binaný erken yükseltiyorsun fakat kurmayýn köy binasýný dýþarý çýkar demesine katýlmýyorum ama havaný içeri koymalýsýn benimde köy binasý 6 7ye yükseltiyorum 41 lwlm bütün savunmalarý felan geliþtirdim 7. seviye yapmasam geliþmyor artýk sanada öneririm sonuna kadar geliþtirip sonra köy binasýný bas bu arada savunmam güzel olmus ama köy küçük olduðundan bendede bu sorun var hemen kaynaklara ulaþýlýyor

Dediðiniz gibi köy küçük olduðundan ganimete ulaþmalarý kolay oluyor aslýnda Köy binasýný yükseltme sebeblerimden biri de buydu. Ek duvar ve savunma kazanmak fakat hepinizin dediði gibi savunmam tam anlamý ile güçlenmeden köy binasýný geliþtirmekte bi hata olur. Þuan köy binam dýþarýda fakat savunmam tam anlamýyla geliþtiðinde ve 7. seviye köy binasý istediðinde Köy binamý içeri alýp 1250 kupa için mücadele edeceðim daha sonra 450 Taþ ödülümü alýp inþaatçý kulübesini aldýðýmda hemen köy binamý yükselteceðim..

Yorumunuz ilginiz ve yardýmýnýz için Teþekkür ederim. Ýyi forumlar

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #8 : 25 Haziran 2013, Salý - 12:04 »
Forumdaki konularý okudukça oyunu daha iyi anlýyorum. Çoðu kiþi bilinçsiz bir þekilde Köy binalarýný yükseltmiþ ve sonradan cezasýný çekmiþ. Sanýrým bunun tek sebebi sabýrsýzðýmýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Her þey bir an önce olsun diðerlerine yetiþelim düþüncesi ile yükselirken bazý þeyleri görmüyor ve geliþtirmeyi unutuyoruz. Ama artýk çok iyi anladým ki Savunmam herþeyi ile geliþmeden son seviyeye gelmeden ve 7.Köy binasýný istemeden asla 7. seviyeye geçmeyeceðim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Piþman olmak istemiyorum

Çevrimdýþý Fransuva

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 56
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 25 Haziran 2013, Salý - 13:03 »
Çok doðru tespit etmiþsiniz. Oyunda amaç bir an önce köy binasýný geliþtirmek deðil. Bütün birimleri ayný anda yükseltin , yükseltilecek baþka bir þey kalmayýnca ana binayý geliþtirin.

Çevrimdýþý BabyIcey

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: 6. Seviye Köy düzenim. Lütfen yorum, Taktik ve Akýl.. (Yeni Düzen eklendi)
« Yanýtla #10 : 26 Haziran 2013, Çarþamba - 11:56 »
Ýlk düzenimi seviyordum fakat tüm saldýrýlarda puan ve ganimet kaybetmeye baþlamýþtým. Seviyeme göre 200.000 gibi ganimetler.. Þöyle bir deðiþiklik yaptým düþüncelerinizi paylaþýrsanýz sevinrim. Bir süre sonra Sadece Ganimete aðýrlýk vereceðim.. 1250 Kupa yapana kadar..

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Fransuva

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 56
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
Ynt: 6. Seviye Köy düzenim. Lütfen yorum, Taktik ve Akýl.. (Yeni Düzen eklendi)
« Yanýtla #11 : 27 Haziran 2013, Perþembe - 08:54 »
BabyIce , daha önce de belirttiðimiz gibi bu lvllerde kupanýn pek bir önemi yok ana binaný dýþarý alýp ganimetlere önem vermelisin . Altýn deposuyla ana býnanýn yerýný degýstýrebýlýrsýn. Ya da bu lvllerde hava saldýrýsý hiç olmaz gibi bir þey  . Hava savunmasý ile altýn deposunu deðiþtirebilirsin
Ýleride ne demek istediðimizi daha iyi anlayacaksýn .
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2013, Perþembe - 08:56 Gönderen: Fransuva »