Gönderen Konu: Klan baþkenti saldýrýlarýnda düzenleme isteði  (Okunma sayýsý 1089 defa)

Çevrimdýþý gölge.kral

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Klan baþkenti saldýrýlarýnda düzenleme isteði
« : 16 Nisan 2024, Salý - 16:56 »
Merhaba,

Klan baþkenti saldýrýlarýnda, bir köye ilk saldýranlar genelde en çok yýkým yüzdesini alýyor ve puanlarý topluyor. bazý oyuncular köylere ilk saldýrýlarý yapýp yüksek puan toplamaya çalýþýyor. Fakat kendisinden sonra köye saldýran kiþi köyü 100 % yýkmasýna raðmen az puan alýyor.

Örneðin köy yýkýmý ilk saldýrýda 70% te kalmýþ. sonraki saldýran 70 den 100 e tamamlýyor. ancak ilk saldýran oyuncu yüksek puan alýrken, ikinci saldýran oyuncu düþük puan alýyor.

Bu sorunun çözümü için ben þöyle bir çözüm düþündüm. Saldýrýyý yapan oyucu saldýrý sonrasýnda elinde kalan kullanmadýðý askerleri bir sonraki saldýrýda da kullanabilsin. her saldýrýnýn bir asker kullaným limiti olduðundan, herkese saldýrýlarda kullanmak üzere toplam asker gücü verilsin. Bir saldýrýda kullanýlabilecek maximum asker sayýsý sýnýrlandýrýlsýn. Yani küçük oranlarý tamamlayan (örneðin 80% den 100% e tamamlama gibi) oyuncular daha fazla savaþ yaparak, tek seferde yüksek yýkým oraný ve puan elde eden oyuncular gibi yüksek puan toplayabilsin.

Böyle olursa oyun içi dengeleme ve adalet açýsýndan daha iyi olacaktýr. Konu hakkýnda yardýmlarýnýzý talep ediyorum.