Gönderen Konu: Ýsmimi degiþtirmek istiyorum  (Okunma sayýsý 2535 defa)

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ýsmimi degiþtirmek istiyorum
« : 07 Temmuz 2013, Pazar - 21:55 »
Arkadaþlar ismimi degiþtirmek için supercelle mesaj atýcam biliyorum degiþtirrilmiyo tekrar tekrar söylemenize gerek yok ama ben sizden ingilizce yardým istiyorum oyunda adým furkan olan köyümün ismini .... Olmasýný istiyorum degiþtirebilirmisiniz gibi bir mail yazabilicek varmý yardýmcý olýcak

Çevrimdýþý mustafa430

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 1923türk3
  • 17 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : muah
  • Klaným : arýyor
Ynt: Ýsmimi degiþtirmek istiyorum
« Yanýtla #1 : 08 Temmuz 2013, Pazartesi - 00:13 »
buna neden gerek duydun anlamadým hazýr adýný yazmýþsýn
köyü
filan mý satcan

hakettiðimi düþünüyorsan 1 repi fazla görme-

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Temmuz 2013, Pazartesi - 15:32 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
buna neden gerek duydun anlamadým hazýr adýný yazmýþsýn
köyü
filan mý satcan
yok söyle açýklayým benim samsung note 2 im vardý ve coc oyununu arklarda görunce oynamaya basladým tabiki ýphonunda bu oyunu oynamýyan bi arkdan tabi o sýra gamecenter filan degiþtirmeden kullandýgým için arkadasýn adý olan furkan kaldý bende daha sonra ýpad aldýktan sonra koyu aldým bu yuzden kendi adýmý koymak istiyorum kendi belirledigim ismi ve sizden yardým istiyorum ismimi degiþtirmek için

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 09 Temmuz 2013, Salý - 10:45 »
Gerekli bir sebep ise Supercell'i mail yoluyla ikna et. Deðiþtirirler.

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
« Yanýtla #4 : 09 Temmuz 2013, Salý - 13:02 »
Buyur kardeþim:
When I was using Samsung Note 2 I saw Clash of Clans in my friends iMobiles. I started the game with my friends iPhone which he wasn't playing this game and I didn't change the GameCenter account. After this , I bought iPad and I started the game with old account. Now the village name is furkan ( it is my friends name) and I want to change it to my name. It is ''...''

Kardeþim ingilizcemin yettigi kadar çevirdim sana en sonra ... koydugumu görmüþsündür oraya köyünü koycan ismi yaz. Çevirdiðimin türkçesi:
Samsung Note 2 kullanýrken bu oyunu arkadaþlarýmýn telefonunda gördüm ve bu oyunu oynamayan bi arkadaþýmýn iCihazýyla oynamaya baþladým. Þimdi iPad aldým ve eski GameCenter hesabýný kullanýyorum. Köyümün adý arkadþýmýn adý olan ''furkan''. Bunu kendi adým olarak deðiþtirmek istiyorum.Bu ''.....''

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

Çevrimdýþý sercanok

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sercanokvay
  • Klaným : DENÝZ
« Yanýtla #5 : 10 Temmuz 2013, Çarþamba - 22:17 »
bende deðiþtirmek istiyordum bilgileriniz için teþekkür ederim

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 10 Temmuz 2013, Çarþamba - 23:37 »
Buyur kardeþim:
When I was using Samsung Note 2 I saw Clash of Clans in my friends iMobiles. I started the game with my friends iPhone which he wasn't playing this game and I didn't change the GameCenter account. After this , I bought iPad and I started the game with old account. Now the village name is furkan ( it is my friends name) and I want to change it to my name. It is ''...''

Kardeþim ingilizcemin yettigi kadar çevirdim sana en sonra ... koydugumu görmüþsündür oraya köyünü koycan ismi yaz. Çevirdiðimin türkçesi:
Samsung Note 2 kullanýrken bu oyunu arkadaþlarýmýn telefonunda gördüm ve bu oyunu oynamayan bi arkadaþýmýn iCihazýyla oynamaya baþladým. Þimdi iPad aldým ve eski GameCenter hesabýný kullanýyorum. Köyümün adý arkadþýmýn adý olan ''furkan''. Bunu kendi adým olarak deðiþtirmek istiyorum.Bu ''.....''
çok saol destek bölümünden yazdýn eger dönerlerse forumada bilgi veririm eline koluna saglýk

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 10 Temmuz 2013, Çarþamba - 23:49 »
Buyur kardeþim:

çok saol destek bölümünden yazdýn eger dönerlerse forumada bilgi veririm eline koluna saglýk
Cevap verirlerse cevaplarýný buraya yaz kardeþim veya bana özel mesaj gönder ben onuda sana çeviririm.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 11 Temmuz 2013, Perþembe - 12:29 »
Cevap geldi; The person you have called can not be reached at the moment please try again later. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 11 Temmuz 2013, Perþembe - 12:35 »
Furkan biip sesinden sonra mesajýnýzý býrakýnýzý unuttun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

tolgagoksu 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Ahmed-Selim-2002 (25 Temmuz 2013, Perþembe - 07:44), Ziyaretci (11 Temmuz 2013, Perþembe - 12:38)