Gönderen Konu: Hog Rider Geliþim & Görünüm  (Okunma sayýsý 16471 defa)

Çevrimdýþý paradoxxx

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Alp Tolga
  • Klaným : north london
Ynt: Hog Rider Geliþim & Görünüm
« Yanýtla #12 : 06 Þubat 2014, Perþembe - 14:32 »
Domuz binicisinin maliyetlerinde degisim oldu degistirilirse sevinirim

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #13 : 06 Þubat 2014, Perþembe - 15:29 »
Güncellemeye uygun olarak editlenmiþtir.

Çevrimdýþý parinarda

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 28 Þubat 2014, Cuma - 19:13 »
Saldýrý için kullandýðým en iyi askerlerden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

parinarda 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Elite (23 Haziran 2014, Pazartesi - 22:37)

Çevrimdýþý paradoxxx

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Alp Tolga
  • Klaným : north london
« Yanýtla #15 : 28 Þubat 2014, Cuma - 23:51 »
Merhaba arkadaslar domuz binicim yarin 2 seviye oluyor. Ve yarin 3 e basacagim peki sizce 4 icin kara iksir kasayim mi yoksa napayim ( bu arada lvlim 70 ve kupa olarak 1400 lerde takiliyorum ) ilginiz icin simdiden tesekkur ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 01 Mart 2014, Cumartesi - 01:12 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaslar domuz binicim yarin 2 seviye oluyor. Ve yarin 3 e basacagim peki sizce 4 icin kara iksir kasayim mi yoksa napayim ( bu arada lvlim 70 ve kupa olarak 1400 lerde takiliyorum ) ilginiz icin simdiden tesekkur ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kullanýyorsan tabiki geliþtirilmesi faydana olacak.

Çevrimdýþý Ömer faruk

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 68
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ömer faruk
  • Klaným : Deniz_Mavisi
« Yanýtla #17 : 23 Mart 2014, Pazar - 00:48 »
en kara iksirin en iyi askeri bence hiç yarý yolda býrakmadý beni tüm savaþlarda 100 % yapýor

Çevrimdýþý yýgýthan

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BIZIMKOY
« Yanýtla #18 : 23 Mart 2014, Pazar - 00:55 »
köy binasý 6 olcak 7 yapar yapmaz izbeyi ve ardýndan depoyu kurcaðým bu hog ridere bayýlýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ömer faruk

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 68
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ömer faruk
  • Klaným : Deniz_Mavisi
« Yanýtla #19 : 24 Mart 2014, Pazartesi - 13:44 »
köy binasý 6 olcak 7 yapar yapmaz izbeyi ve ardýndan depoyu kurcaðým bu hog ridere bayýlýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
haha hiç bekleme hemen baþla ama levelsiz bir iþe yaramýyorlar levellerini yüksel sonra kullan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý erenbjk16

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Gemlik
  • Klaným : DOSTLARDÝYARI
« Yanýtla #20 : 05 Nisan 2014, Cumartesi - 07:50 »
Merhaba arkadaþlar bu savaþçýlara bayýlýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ordu kampým 180 askere müsade ediyor.Bunlarýn seviyesi 1 benim köyümde.O yüzden 28 tane basýyorum bu arkadaþlardan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 10 tanede sihirbaz basýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sihirbazlar 4.seviye.Bu arkadaþlarla savunmalarý daðýttýktan sonra sihirbazlarla geri kalan heryeri daðýtýyorum ve her savaþtan %100lük bir baþarýyla ayrýlýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Verdiðimiz kara iksire deðiyor bence bunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlixaN
  • Klaným : kurye 46
« Yanýtla #21 : 31 Mayýs 2014, Cumartesi - 00:28 »
Arkadaþlar yarýn sabah klan savaþýmýz var. bir sorum olacak domuz biniciyle ilgili. þu an 2 seviye domuz binicim var. iyi de kullandýðýmý düþünüyorum genel manada. köy binam 8 ama TH9larý %100 yapýyorum genelde (çok geliþmemiþ orta düzey olanlarý)

konu daðýlmadan benim soruma gelecek olursak domuz binici kaç kat duvardan atlayabilir? hiç denemedim deneyene rastlamadým internette bununla alakalý bir yazý bulamadým. bu 1 duvar olduðuna iþaret aslýnda ama yine de sormak istedim. bir fikri tecrübesi olan var mý? lütfen cevap. teþekkürler.

-- Yanlýþ Yere Yazdýysam Þimdiden Özür Diler Adminden Uygun Yere Taþýnmasýný Talep Ederim. En Mantýklý Burasý Geldi. --

Çevrimdýþý kadoku

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kadir
« Yanýtla #22 : 23 Haziran 2014, Pazartesi - 17:11 »
Arkadaþlar yarýn sabah klan savaþýmýz var. bir sorum olacak domuz biniciyle ilgili. þu an 2 seviye domuz binicim var. iyi de kullandýðýmý düþünüyorum genel manada. köy binam 8 ama TH9larý %100 yapýyorum genelde (çok geliþmemiþ orta düzey olanlarý)

konu daðýlmadan benim soruma gelecek olursak domuz binici kaç kat duvardan atlayabilir? hiç denemedim deneyene rastlamadým internette bununla alakalý bir yazý bulamadým. bu 1 duvar olduðuna iþaret aslýnda ama yine de sormak istedim. bir fikri tecrübesi olan var mý? lütfen cevap. teþekkürler.

-- Yanlýþ Yere Yazdýysam Þimdiden Özür Diler Adminden Uygun Yere Taþýnmasýný Talep Ederim. En Mantýklý Burasý Geldi. --

3 kat duvardan bile rahatlýkla atlýyor bizzat kullandým ama daha fazlasýný deneme þansým olmadý

Çevrimdýþý Elite

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Elite
« Yanýtla #23 : 23 Haziran 2014, Pazartesi - 22:38 »
ben henüz izbe kýþlayý açamadýðým için klan arkadaþlarým gönderiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap benim favori karakterim.