Gönderen Konu: Tavsiyeler  (Okunma sayýsý 1501 defa)

Çevrimdýþý Sahinsenol

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Tavsiyeler
« : 26 Temmuz 2013, Cuma - 17:13 »
Ýlgilinin dikkatine
Bir strateji oyunu yapýyorsunuz kaç askeriniz var bilmiyorsunuz saldýran kiþi veya kiþiler kaç asker ile saldýrdý savunma zahiyatý ne nekadar altýn alýndý yada benim askerlerim saldýran kiþinin askerlerine neden karþý koymazlar yapay zeka uzaya çýktý beyler sizinki tersine çalýþýyor galiba ama pardon ticari çalýþýyor demeliydim daha bahsedeceðim birçok nokta var ama artýk biraz da siz araþtýrýn aldýðýnýz paralarýn hakkýný verin dimi ama.. V

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Tavsiyeler
« Yanýtla #1 : 26 Temmuz 2013, Cuma - 17:50 »
Öncelikle selamlar
Oyundaki eleþtirileriniz dikkate alýnacak ve size daha iyi hizmet verebilmek için fikirlerinizi bizimle paylaþýrsanýz bizde gerekeni yaparýz, mesela oyunda nelerin deðiþmesini istiyorsanýz buradan paylaþýn hemen halledelim
Ýyi oyunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Sahinsenol (15 Eylül 2013, Pazar - 18:15), Admin (26 Temmuz 2013, Cuma - 18:04)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 26 Temmuz 2013, Cuma - 17:59 »
Ýlgilinin dikkatine
Bir strateji oyunu yapýyorsunuz kaç askeriniz var bilmiyorsunuz saldýran kiþi veya kiþiler kaç asker ile saldýrdý savunma zahiyatý ne nekadar altýn alýndý yada benim askerlerim saldýran kiþinin askerlerine neden karþý koymazlar yapay zeka uzaya çýktý beyler sizinki tersine çalýþýyor galiba ama pardon ticari çalýþýyor demeliydim daha bahsedeceðim birçok nokta var ama artýk biraz da siz araþtýrýn aldýðýnýz paralarýn hakkýný verin dimi ama.. V

Arkadaþým biz oyunu seven ve buradan destek vermek isteyen bir grubuz. oyuna gönül vermiþ kiþilere destek saðlýyoruz, oyunun kurucu firmasý olan SUPERCELL in resmi bir kurumu deðiliz. oyun ile ilgili þikayetlerini supercell in forum sitesinde yapabilirsin. biz burada COC'u seven ve yeni baþlayan arkadaþlara yardýmcý olmak üzere toplandýk. Yaptýðýn yapacaðýn yorumlarýn ip kontrolünde olduðunu unutmadan düzgünce aramýza katýlmaný isteriz. Ýyi forumlar iyi oyunlar.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (04 Ocak 2014, Cumartesi - 12:05), Admin (26 Temmuz 2013, Cuma - 18:04)

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #3 : 27 Temmuz 2013, Cumartesi - 02:38 »
Ýlgilinin dikkatine

Kurmay in yazdiklarina imzami atarim bu bir yana..

Hadi diyelim ki oyunu biz yaptik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
1. Kac askerimiz oldugunu, ordu kampinin infosundan gorebiliyoruz
2.Saldiran ksilerin kac askerle saldirdigini, zaiyati, kac altin iksir ya da kara iksir kaybetigini savas raporlari bolumunden ogrenebiliyorsun.
3.Senin urettigin askaeler dusmana karsilik vermiyor cunku savunmayi sadece savunma birimlerin yapiyor, eger urettigin askerler de savunma yapsaydi, o zaman savunma birimlerine ihtiyac olmazdi di mi?

Dedigin gibi bu bir strateji oyunu yani meydan savasi simulasyonu degil..
Ve tabi dedigin gibi biraz arastirma yapmak gerrekiyor yazmadan once..

Hem yapay zekaya hem kendi zekamiza Allah saglik sihhat versin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Iyi oyunlar.

o2d 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Ocak 2014, Cumartesi - 12:06)