Gönderen Konu: YAPILAN HATANIN ÖZRÜ ADINA  (Okunma sayýsý 1699 defa)

Çevrimdýþý azap10

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : azap1082
YAPILAN HATANIN ÖZRÜ ADINA
« : 27 Temmuz 2013, Cumartesi - 12:39 »
Merhaba 1923 TÜRK ailesi ;

Dün gece benim ýp adresimden benim bilgim dýþýnda gerçekleþen gerçekten üzüntü duyduðum olay için bunu herkimin yaptýðýný þuan için bilmesemde onun adýna 1923 TÜRK ailesinden özür dilerim.

Benim ve klan arkadaþlarýmýn oyun anlayýþ tarzý klanýmýzýn adýna layýk olacak þekilde herkese gereken asilliði göstermektir,yapýlan hata neyse onu en doðru þekilde düzeltip kalp kýrmadan nice dostluklar kazanmaktýr.

Ama tabiki de sizlerde bilirsiniz ki bazý kiþiler yada þahýslar benim yada sizler gibi düþünemez. Bende o düþünemeyen zavallý arkadaþým adýna (ki telle görüþüp kabul etmemelerine raðmen) sizlere gerçekten çok özürlerimi sunduðumu beyan ederim.

Bu hatayý ne kadar zor olsada görmezden gelip hoþ bir dostluðun oluþmasý dileðimle...

SAYGILARIMLA

AsiLLeR Klan Lideri

azap1082(UMUT)

Bir kavgada ilk sen vur ve sert olsun....

azap10 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Ahmed-Selim-2002 (04 Aðustos 2013, Pazar - 19:45), o2d (27 Temmuz 2013, Cumartesi - 14:16), Admin (27 Temmuz 2013, Cumartesi - 12:59)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: YAPILAN HATANIN ÖZRÜ ADINA
« Yanýtla #1 : 27 Temmuz 2013, Cumartesi - 13:01 »
Olgun Davranýþýn Ýçin Ben ve Arkadaþlarým Adýna Teþekkür Ederim.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 27 Temmuz 2013, Cumartesi - 13:10 »
Hoþgörü ve sadakat yapýlabilecek en büyük asilliktir. Saygý ve sevgi; gereken her kilide bir anahtar olabilir. Dostluklar sorunsuz, sorunlar desteksiz, destekler yalnýz beklenemez. Affetmek, halden anlamak ta bizim erdemliðimize yakýþýr. Ýyi forumlar dilerim.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: xmfex (04 Aðustos 2013, Pazar - 23:02)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 27 Temmuz 2013, Cumartesi - 14:22 »
Erdemli olmak, senin gibi bir insana yakýþýrdý. Çok teþekkür ediyoruz bütün 1923Türk ailesi adýna. Her zaman her konuda yardýma hazýrýz.