Gönderen Konu: yardým edin arkadaþlar  (Okunma sayýsý 1661 defa)

Çevrimdýþý SBKreis

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sbkreis
  • Klaným : Atatürkiye
yardým edin arkadaþlar
« : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 16:19 »
game center da kendi kullandýðým kimlik kayýtlý.fakat oyunu baþka bir kimlikle indirmiþtim.oyun güncellemesi geldi yeni,güncelle dediðimde eski kimliðin þifresini istiyo.onuda bilen yok.yeni kimlikte game center a girdiðimde oyunu kaydetmiþti.sizce ne yapmalýyým?kaldýrýp tekrar yüklesem köyüm gelir mi ?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: yardým edin arkadaþlar
« Yanýtla #1 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 17:03 »
anladýðým kadarý ile GameCenterdaki mailine oyunu kayýt ettin. Sadece App store da sýkýntý yaþýyorsun. Ayarlar-iTuners Store/App Store-En üstte mail adresini týkla ve çýkýþ yap. Ya yeni bir App kimliði oluþtur yada GameCenter da kullandýðýn mail adresi ile App kullanýcý oluþtur. güncelle bir sorun kalmaz.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SBKreis (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 17:39)

Çevrimdýþý SBKreis

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 17:41 »
i tunes store da flan oyunun kayýtlý olduðu apple kimliði girili zaten.fakat oyunu baþka apple kimliði varken indirmiþtim,onun þifresini istiyo.onun þifresinide bilen yok.oyunu kaldýrýp tekrar indirmem gerekli.korkuyorum kaldýrýp yükleyince gider diye

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 19:00 »
Birþey olmaz, kaldýrýp yükle ama cihazda app kimliði varsa baþka þifre sorma anlayamadýðým bir þey var hayýrlýsý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SBKreis (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 20:36)

Çevrimdýþý SBKreis

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 20:37 »
telefoncuda aynýsýný demiþti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zaten böyle þeyler hep beni bulur.önceki kimlikte yüklediklerimi güncelleyemiyom.hepsini kaldýrýr yüklerim tekrar da söz konusu bu oyun olunca týrstým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þimdi yapýyorum inþ gitmez