Gönderen Konu: Kupa kasmak için stratejiler  (Okunma sayýsý 5204 defa)

Çevrimdýþý Saunter

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Saunter
Kupa kasmak için stratejiler
« : 01 Aðustos 2013, Perþembe - 15:55 »
Merhaba arkadaþlar, kupa kasarken farkettiðim ufak stratejilerden bahsedeceðim bugün size.
Ben dýþardaki köy binalarýna saldýrýyorum. Yanýma okçu barbar (ve kullanýlmamak üzere þifacý ve ejder) alýyorum. Dýþardaki binaya okçu ve barbarlarla saldýrýyorum eðer sürpriz bir tesla çýkarsa þifacýyý salýyorum. Hava savunmasý olan yerde þifa büyüsü kullanabilirsiniz. Yanýmda 3 tane bulundururum her zaman. Eðer iþler daha da kötüleþir teslalar sizi yok etmeye þifacýyý da öldürmeye baþlarlarsa ejderi salabilirsiniz. Çok acil olmadýkça ejderi salmamaya dikkat edin. Klandan da ejder veya okçu alabilirsiniz. Herkes stratejilerini bu baþlýk altýnda paylaþabilir, iþinize yaradýysa +repi esirgemeyin lütfen. 

>>>>>Bir +repi ve teþekkürü çok görme<<<<<

Saunter 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: oguzhanaslan (01 Aðustos 2013, Perþembe - 17:13), Bozoðlu (01 Aðustos 2013, Perþembe - 16:33)

Çevrimdýþý Aðabey

• Kli$e Profesörü
  • 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 359
  • Rep Puaný : 8
  • Durumum:
  • <<<GALATASARAY>>>
  • 116 Mesajý Toplam
    140 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Aðabey
  • Klaným : ekinoks | Yardýmcý Lider
Ynt: Kupa kasmak için stratejiler
« Yanýtla #1 : 01 Aðustos 2013, Perþembe - 16:35 »
Bnde bi zamanlar senin gibi yapýyordum ama günde nerdeyse 200 kupa kastýðýmdan dolayý bna saldýranlar köyümü harab ediyordu zaten sonrada kupa düþürmeye baþladým

Çevrimdýþý SAMPIYON

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Yenibirhayat
Ynt: Kupa kasmak için stratejiler
« Yanýtla #2 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 22:02 »
ben koy binamý diþarýya koyuyorum sonra giren 6 kupa 7 kupa alýyo en fazla ve daha fazla gitmiyo ganimetlerde yerinde duruyor