Gönderen Konu: GC sorunu  (Okunma sayýsý 2400 defa)

Çevrimdýþý servet

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
GC sorunu
« : 25 Aðustos 2013, Pazar - 04:21 »
Klanýmýzda ki bir arkadaþýmýzýn sorunu aynen þöyle:"Kendi GameCenter'ýmdan çýkýp baþkasýnýn GC'sine girdiðimde kendi köyüme ve kendi GC 'ma geri döndüm. Fakat þimdi o da benim köyüme girebiliyor. GC þifresi hala bende var. Ne yapmam lazým?"

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: GC sorunu
« Yanýtla #1 : 25 Aðustos 2013, Pazar - 10:09 »
Þifresini deðiþtirip köyü sýfýr bi GCye daha alabilir.

Çevrimdýþý aynesez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cani
  • Klaným : clannn
« Yanýtla #2 : 26 Aðustos 2013, Pazartesi - 09:43 »
Merhaba bu sorunu yaþayan arkadaþ benim. Servet çok teþekkür ediyorum. Bir grup insan köy çalma iþine girmiþ. Elbette bunun bir çözümü olduðunu düþünüyorum. Beni bu konuda detaylý bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Teþekkürler.
Olayýn detayý: Gc þifresini verip yardým isteyen kingkaan68 'e yardým amaçlý kendi gc den çýkýp onunki ile girdiðimde kendi köyümü gördüm ve hemen kendi gc ile girip köyüme görü döndüm fakat þu an o da benim köye girip baðlantýmý koparýyor ve klandan çýkýp aþaðýdaki resimlerdeki gibi klanlara giriyor. Benim köyümü satmaya çalýþýyor. Burada verilen bir emek var lütfen emeðe saygý duyalým.
« Son Düzenleme: 26 Aðustos 2013, Pazartesi - 09:47 Gönderen: aynesez »

Çevrimdýþý aynesez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cani
  • Klaným : clannn
Sorun çözülmedi
« Yanýtla #3 : 29 Aðustos 2013, Perþembe - 19:54 »
Arkadaþlar lütfen sorunumu halletmem için yardýmcý olur musunuz?

Çevrimdýþý onur053844

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 30 Aðustos 2013, Cuma - 18:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba bu sorunu yaþayan arkadaþ benim. Servet çok teþekkür ediyorum. Bir grup insan köy çalma iþine girmiþ. Elbette bunun bir çözümü olduðunu düþünüyorum. Beni bu konuda detaylý bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Teþekkürler.
Olayýn detayý: Gc þifresini verip yardým isteyen kingkaan68 'e yardým amaçlý kendi gc den çýkýp onunki ile girdiðimde kendi köyümü gördüm ve hemen kendi gc ile girip köyüme görü döndüm fakat þu an o da benim köye girip baðlantýmý koparýyor ve klandan çýkýp aþaðýdaki resimlerdeki gibi klanlara giriyor. Benim köyümü satmaya çalýþýyor. Burada verilen bir emek var lütfen emeðe saygý duyalým.
sorunun için üzüldüm yardým etmek isterdim fakat konu ile ilgili benimde bir bilgim yok üzgünüm buda buradan herkese bi ders olsun diyelim umarým sorunun yakýnda düzelir

Çevrimdýþý TÜRKOGLU

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yýlmaz
  • Klaným : Türkiye
köy hýrsýzlarýnýn nikleri ?(bildiðim ve gördügüm isimler)
« Yanýtla #5 : 19 Eylül 2013, Perþembe - 21:50 »
kingkaan68 gs ekmel tako vahm006 ata25 kadoilçesi benim oyundan duydugum isimler bunlar. YASEMÝN/MODERN klnanýnda bunlarýn bazýlarý dikkat edelim bu isimlere.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

kýlýcýmýz keskin olsun

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #6 : 09 Ekim 2013, Çarþamba - 09:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Karþý taraf o cihazda baþka köy açarsa sendeki oyun senin cihazdan kapanmadýðý sürece sende kalacaktýr . yani o þahýs oyunu silerse yada farklý oyun açarsa sende o sýrada oyununu geri yüklersen ondan düþüp sana geçecek ve birdaha giremeyecektir.