Bu nasýl oluyor ?
Bilgi verilmesindense sen biraz paylaþýmcý olup simulatör linkini yada program kök ünü paylaþýrsan çok daha makbule geçer arkadaþým..
anladýðým kadarýyla köye ulaþtýktan sonra internet kapatýlarak yapýlan bi iþlem
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBilgi verilmesindense sen biraz paylaþýmcý olup simulatör linkini yada program kök ünü paylaþýrsan çok daha makbule geçer arkadaþým..bunu daha önce paylaþmýþtým. hile bölümüne konu taþýndýðýndan uygulamanýn yeni versiyonuyla ilgili bilgi veremedim malesef
ehehe Furkan tepkine ayrý bi güldüm ya allah ne yapmasýn seni.Olayý bizede anlatýrsan gerçekten çok yararlý olur arkadaþým. RearBackköyümün ismi gayet kolay ezip geçersin ama görmek isterim.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBilgi verilmesindense sen biraz paylaþýmcý olup simulatör linkini yada program kök ünü paylaþýrsan çok daha makbule geçer arkadaþým..bunu daha önce paylaþmýþtým. hile bölümüne konu taþýndýðýndan uygulamanýn yeni versiyonuyla ilgili bilgi veremedim malesefBenim köy foþ mu çýktý yav Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu program yararlý olur burada paylaþabilirsiniz. Devamýna... lütfen.