bunu yapabilmek kolay;
gerekli þartlar:
-telefon jb olmalý
-repo adreslerinden birinden cydia.imodgame.net repoyu ekleyerek imodgame isimli tweaki yükleyin
-ana ekranda görülen imodgame ikonuna týklayarak uygulamayý açýn ve accounts sahasýna týklayarak gmail hesabýnýzla giriþ yapýn.
-giriþ yaptýktan sonra liked device seçeneðine týklayýnýz, cihazýn udid ve isim bilgileri görünüyor bundan sonra. hesap aktif olmuþ oluyor bu þekilde
-ekranda görülen thanks butonuna týklayarak arkadaþýnýza ve kendinize 50 puan kazanabilirsiniz. clash of clansýn kaç puan karþýlýðýnda kullanýldýðýný hatýrlamýyorum malesef, ben kullanalý epey zamanoldu.
-iþe yarayacaðýný düþünüyorsanýz ve beðendiyseniz thanks butonuna týkladýktan sonra benim idmi girebilirseniz ben de size teþekkür ederim:) id:129512
þimdi gelelim uygulamanýn resimlerine;
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapaþaðýdaki ekranda sandbox attack sahasýný açtýðýnýzda istediðiniz bir köye ziyaret seçeneðiyle ziyaret edip o köye sahte saldýrý düzenleyebilirsiniz. (oyun birincisine dahi ) yaptýðýnýz savaþ simulasyondan ibaret olup, sadece sizi geliþtirmeye yöneliktir diyebilirim:)
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapumarým iþe yarar bilgi olur:)