my kingdom TurkishEmpire3⃣ 3 rakamý emojiden
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTÜRKÝYE klaný aymetSonuç:Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOO nolmuþ böyle ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tabi son Sv askerle gelince Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTÜRKÝYE klaný aymetSonuç:Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
TÜRKÝYE klaný aymet
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapmy kingdom TurkishEmpire3⃣ 3 rakamý emojidenKoy duzenin fena degil benceResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapmy kingdom TurkishEmpire3⃣ 3 rakamý emojidenKoy duzenin fena degil benceResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapteþekkürler köyümü test ettidiðin için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bide biþey sormak istiyorum askerlerin üretim maliyeti falan senin cebinden mi çýkýyor ? iksirler geri gelmiyomu ?
Bana da bi saldýrý mýsýn kiev ottomans yahya