peký ama arkadaslara býraz gercekcý seylerý paylasmalarý konusunda uyarýda bulunursanýz sevýnýrým sonucta oyun oynayan arkadaslar ve yanlýs yonlenmýs oluyolar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
kendi açýmdan ganimetleri milyonlarda görmüþken bunun da gerçek olabilme ihtimalini olabilir görüyorum. ha ama þurasý farklý ki ben 7. seviye saldýrdýðým köy de 10. seviyeydi. kendimizden yüksek seviyelerde böyle saldýrýlar denk gelebiliyor. fakat buradaki saldýrýda pekka olduðunu göz önüne alýrsam en azýndan 8. seviye olmasý gerekiyor saldýranýn bunun da geliri önemli ölçüde azaltacaýðýný düþünürsek saldýrýlan köy 10. seviye olsa dahi sanýrým depolar doluya yakýn falan olmasý gerekiyor.
not : þunu da söylemeden geçmeyeyim iþin teknik boyutuyla ilgili herhangi bir bilgim bulunmamakta. yani hangi yüzdeyle ne seviyede ganimet alýnabiliyor tam bilmiyorum fakat gözlemlerimden çýkardýklarým bunlar.
ayrýca bizim buradaki konuþmamýz gerçek olduðunu dikkate alarak yapýlan yorumlar. þayet gerçek deðilse ne koyanýn ne de yapanýn sadece kendini kandýrdýðýný da biliyoruz sonuç olarak