Gönderen Konu: Hesap Gitti mi Yardým Edin  (Okunma sayýsý 4931 defa)

Çevrimdýþý optimistic20

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ulas
  • Klaným : OSMANLI
Hesap Gitti mi Yardým Edin
« : 15 Eylül 2013, Pazar - 12:58 »
77 9. seviye köy binalý hesabým vardý. Belirteyim önceden oyunu ilk açtýmda ... isimli 3 level köyü yüklemek ister misiniz diye bir þey çýkardý cansel derdim hep. Bugün bir sorun çýktý telefonun sadece ayarlarýný sýfýrladým(restore veya veri silme deðil) sonra bir oyuna girdim 1 level yeni köy açýldý. Bende ondan çýkýp gamecenter hesabýma giriþ yaptým ama hala o 1 level hesap açýktý kapattým oyunu sildim gamecenterdan da sil dedim. Sonra yeniden yükledim oyuna girdim yine ayný köy sonra bende bir umut o ilk baþta söylediðim 3 level köyü açtým belki ondand 77 level köye geçerim umuduyla ama yine olmadý lütfen yardým edin. Klanýma baktým köyüm hala gözüküyor.

« Son Düzenleme: 15 Eylül 2013, Pazar - 13:02 Gönderen: optimistic20 »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Hesap Gitti mi Yardým Edin
« Yanýtla #1 : 16 Eylül 2013, Pazartesi - 10:26 »
yükledikten sonra biraz bekleyince 5 saniye kadar, eski köyünü yükleyeyim mi diye sorar. muhtemelen hayýr dedin. ama yine de bu köyü kayýt etmesi zor. baþka bir cihazda yüklüyse köyün kurtarabilirsin ama 1 lvl köyü kayýt ettiysen bir þekilde GameCenter'ýna artýk çok zor. Supercell'e mail atýp cevap bekleyebilirsin.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: optimistic20 (18 Eylül 2013, Çarþamba - 17:53)

Çevrimdýþý Canokiller

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 81
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
  • Klaným : 1923 TÜRK 2
« Yanýtla #2 : 16 Eylül 2013, Pazartesi - 22:51 »
Geçmiþ olsun

Gamecanter:Happycancý
Twitter/COCTURKISHFORCE
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Canokiller 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: optimistic20 (18 Eylül 2013, Çarþamba - 17:53)

Çevrimdýþý optimistic20

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ulas
  • Klaným : OSMANLI
« Yanýtla #3 : 18 Eylül 2013, Çarþamba - 17:55 »
Cevaplarýnýz için teþekkür ederim. Ne olduðunu merak eden olursa diye anlatayým. Supercell'e mail attým cevap gelmedi. Ben de Ýtunes'ta yedeðimin olduðunu farkettim geri yükledim onu ve sorun çözüldü.