Merhaba arkadaþlar, köyümde yaþadýðým bazý savunma örneklerini yayýmlayacaðým. Açýklayarak.
1. Video
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapBu videoda ki savunma okçulara karþý alýnan bir zafer, en önde gördüðünüz altýn duvarýn ne iþe yaradýðýný anlatan bir video. O duvar size karþý gelen okçularýn savunmanýza direk ateþ etmesini engellediði açýkca görülüyor. Okçular ya duvara yada etraftaki birimlere ateþ ederken sizin savunmanýz onlara ateþ edebiliyor.
2. Video
Üye Ol ya da
Giriþ YapBu video ise Devlere karþý alýnmýþ bir zafer, gördüðünüz gibi ilk duvar patlatýlmasýna karþý yinede ikinci duvar büyük bir engel oluþturdu. o yýðýlmada arkadaki havanlar büyük iþ yaparak saldýrý gücünü inanýlmaz zafýylattý.
3. Video
Üye Ol ya da
Giriþ YapBu video ise P.E.K.K.A ya karþý alýnan bir zafer, bütün videolarda zafer dedim ama zafer amaca yönelik bir kelimedir. Köy binam zaten dýþarýda amacým kupa düþmek. Benim tek amacým maden korumak. Bütün videolarda çok ama çok az maden kaybettim. En son videoda biraz daha fazla ama yinede 73 Lvl birisinin
saldýrdýðýný hesab edersek çok baþarýlý. Son videoda Her birimin 5 yýldýz olduðunu hatýrlatayým.
Not: Video Hýzlarýnda bir porblem oldu ama sebebini çözemedim idare edin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap