Gönderen Konu: Cihaz Deðiþtirdim veya Resetledim Köyüm Silindi Mi ?  (Okunma sayýsý 55779 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Cihaz Deðiþtirdim veya Resetledim Köyüm Silindi Mi ?
« : 09 Ekim 2013, Çarþamba - 09:28 »
Öncelikle Oyunu Ýndirebilmek Ýçin Bir Apple Hesabýnýz Olmasý Gerekmektedir.

Siz Bu Hesabýnýzla Oyunu Ýndirdiðinizde Otomatik Olarak Game Center Olarak Ayný Hesabý Tanýmlamaktadýr.

Cihaz Deðiþtirdiðinizde veya Resetlediðinizde tekrar ayný apple hesabýyla oyunu indirip yükleyebilirsiniz.

Dikkat Etmeniz Gereken Bir Husus Oyun Ýndikten Sonra Size Soracaktýr.,

xxx isimli köyü tekrar geri yüklemek istiyor musunuz diye.  Evet derseniz Eski köyünüze direk geçiþ yapacaktýr.

Hayýr derseniz yeni köy açacaktýr size. yeni köy açýldýktan sonra tekrar eski köyü getirme ihtimali düþük ama þu þekilde yaparsanýz belki olabilir .

Hayýr dediniz yeni köy geldi hemen oyunu silip cihazýn yedeðini aldýktan sonra cihaza bir reset ve tekrar oyunu yükleyip deneyin .

sorularýnýz olduktaça duruma göre cevap vereceðiz.
teþekkürler

hayýr derse

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: Raulmyrls (10 Mayýs 2015, Pazar - 20:37), Cansucan (26 Aralýk 2014, Cuma - 17:18), emre öksüz (12 Eylül 2014, Cuma - 17:50), KARAKOBRA (01 Nisan 2014, Salý - 18:42)

Çevrimdýþý haydar005

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ("haydar")
  • Klaným : dosthane
Ynt: Cihaz Deðiþtirdim veya Resetledim Köyüm Silindi Mi ?
« Yanýtla #1 : 20 Ekim 2013, Pazar - 20:25 »
Arkadaslar iphone oybuyordum sattim oyundada 51 levelim android cihaz aldim devam etmek ist8yorum gamecanter sifresi herseyi war nasil yapicam simdiden tesekkurler

haydar005 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mst66066606 (05 Þubat 2015, Perþembe - 03:10)

Çevrimdýþý ACHILLES

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 98
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Master of Arrow
  • 29 Mesajý Toplam
    46 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ACHILLES
  • Klaným : 1923TURK - 1923TURK2
« Yanýtla #2 : 21 Ekim 2013, Pazartesi - 15:09 »
Aþaðýdaki link yardýmcý olucaktýr.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ios için olan bölümü bir arkadaþýnýn telefonuna kendi hesap bilgilerini yükleyerek oyununu 1 kez açýpm yapabilirsin.

Kolay gelsin

ACHILLES 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: esat123 (08 Aralýk 2013, Pazar - 00:12), TReeArms (21 Ekim 2013, Pazartesi - 19:18)

Çevrimdýþý Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 164
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Peace
« Yanýtla #3 : 21 Ekim 2013, Pazartesi - 19:34 »
Merhaba. Ben oyunu android tabletten oynuyorum. Ýphone'a geçicem bunda sorun yok ama. Ayný hesabý hem tablette hem iphone'da hemde Note3'de oynayabilir miyim? Yani 1 hesabý 3 cihazda oynayabilir miyim?

Çevrimdýþý m_ozcan86

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Beþköy
« Yanýtla #4 : 21 Ekim 2013, Pazartesi - 20:00 »
arkadaþlar sony ericsson experi arc telefpnumda oynuyordum samsung note 3 aldým ve kurdum köy yeniden baþladý eski telefonu formatlayýnca oyun gitti þimdi yeni telefona yükledim ama oyun yine baþtan baþladý eski telefona yükledim onda da yeniden baþladý nasýl geri dönebilirim yardýmcý olursanýz sevinirim

m_ozcan86 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: erenboran (06 Ocak 2014, Pazartesi - 18:15)

Çevrimdýþý Sckaya

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Ysk empires
« Yanýtla #5 : 21 Ekim 2013, Pazartesi - 21:34 »
Gerçekten yardýma ihtiyacým var.þifremi biliyorum ama ýpad resetlendi ve köyüme giremiyorum.arkadaþlarýmýn oyunundan löyüöü ziyaret ettim.ama yükleme yaptýðýmda eski köyümü seçenek olarak bana sormadý bende yeni köy açtým.yardýma ihtiyacým var.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 22 Ekim 2013, Salý - 18:25 »
Merhaba. Ben oyunu android tabletten oynuyorum. Ýphone'a geçicem bunda sorun yok ama. Ayný hesabý hem tablette hem iphone'da hemde Note3'de oynayabilir miyim? Yani 1 hesabý 3 cihazda oynayabilir miyim?

Oynayabilirsin.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 22 Ekim 2013, Salý - 18:51 »
arkadaþlar sony ericsson experi arc telefpnumda oynuyordum samsung note 3 aldým ve kurdum köy yeniden baþladý eski telefonu formatlayýnca oyun gitti þimdi yeni telefona yükledim ama oyun yine baþtan baþladý eski telefona yükledim onda da yeniden baþladý nasýl geri dönebilirim yardýmcý olursanýz sevinirim

google hesabýnýzda baðlandýðýnýz zaman eðer köyü yükleme talebinde bulunmuyorsa yada indirip yüklediðinizde o köyü geri yüklemeyi sormuyorsa yeni köyünüz hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 22 Ekim 2013, Salý - 18:52 »
Gerçekten yardýma ihtiyacým var.þifremi biliyorum ama ýpad resetlendi ve köyüme giremiyorum.arkadaþlarýmýn oyunundan löyüöü ziyaret ettim.ama yükleme yaptýðýmda eski köyümü seçenek olarak bana sormadý bende yeni köy açtým.yardýma ihtiyacým var.

oyunu silip tekrar indirin apple kimliðinizde soracaktýr.þifremi unuttum diyebilirsiniz.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kaya.aligalip@yandex.com (01 Temmuz 2017, Cumartesi - 18:54)

Çevrimdýþý ersinsentrk

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ersinsentrk
  • Klaným : mimar
« Yanýtla #9 : 21 Kasým 2013, Perþembe - 10:48 »
Arkadaslar android kullanicisiyim telefonu formatladim oyuna faceden bile giris yapmisyim fakat oyunu tekrar yukledim ve eski hesabima ulasamiyorum acaba face ve googledan bile giris yapamamis olsam oyunda tas almistim googleplay hesbimla ordan bi baglanti tapabilirmiyim ?

Çevrimdýþý mamico357

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mami
  • Klaným : ferhat ç.
« Yanýtla #10 : 08 Aralýk 2013, Pazar - 14:21 »
Arkadaþlar telefonuma reset attým daha sonra oyunu tekrar yükledim google+ ile giriþ yaptým ama hesap var diye sormadý daha sonra facebooktan da giriþ yaptým bu kez baþka bir hesap var diye sordu tamam dedim fakat benim hesabýma deðilde baþka bir 3 lv hesaba girdi eski hesabýmý nasýl geri alabilirim lütfen yardýmcý olun telefonun markasý turkcell maxiplus5 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Lentus

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 09 Aralýk 2013, Pazartesi - 23:47 »
Arkadaþlar telefonuma reset attým daha sonra oyunu tekrar yükledim google+ ile giriþ yaptým ama hesap var diye sormadý daha sonra facebooktan da giriþ yaptým bu kez baþka bir hesap var diye sordu tamam dedim fakat benim hesabýma deðilde baþka bir 3 lv hesaba girdi eski hesabýmý nasýl geri alabilirim lütfen yardýmcý olun telefonun markasý turkcell maxiplus5 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tamamiyle ayný sorun bende de oldu. 2 defa mail attým 3 gündür ses seda yok. Ne facebook nede google+ girþi iþe yaramadý. Araþtýrýyorum hala çözümü bulursam sana haber veririm. Ayný þekilde sende çözersen bana haber ver lütfen.

Lentus 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Raulmyrls (10 Mayýs 2015, Pazar - 20:42), areszeus (04 Þubat 2014, Salý - 18:26)