Gönderen Konu: Köy Geliþimi duranlara naçisane tavsiye  (Okunma sayýsý 1466 defa)

Çevrimdýþý wacxy

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Anlamak çözmeye yetmez
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
Köy Geliþimi duranlara naçisane tavsiye
« : 20 Ekim 2013, Pazar - 19:43 »
Öncelikle hayýrlý günler.Forumda henüz yeniyim fakat katkým olsun istedim.

Köyün geliþimi sýrasýnda bazý evrelerde duraklama yaþanýyo(çoðunlukla köy binasýný yükselttiðimizde) kaynak biriktirmek zorlaþýyo vede bir üst köy binasýna sahip kiþiler sizin köyünüzden bir önceki seviyenize göre daha fazla ganimet çalabildiði için zor anlar yaþanýyo.Bu durumu yaþadým oyundan soðuma evrelerine kadar geldim fakat kendimce bi çözüm buldum ve birkaç haftada köyümde çað atladým diyebilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yaptýðýmý size anlatayým.
      Öncelikle belediye binamý köyümün dýþarýsýna aldým,kupa kasanlar direk gelip binayý yýkýp çýkýyolar ve kaynak kabetmiyorum vede 12 saat boyunca saldýrýlardan korunmuþ oluyorum,kaybettiðim kupa ise 12 saatte 6-8 falan.12 saat bitimine yakýn bi saldýrý yapýp +20 kupa kazanarak bunu telafý ediyorum ve kaynaklarýma kaynak ekliyorum.Bir önerim daha olucak,depolarýnýzý daðanýk yerleþtirin ki köyünüzün %100 ünü parçalamayý göze alamayanlar saldýrmasýn.Kaynak üreticilerinizi iste düzenli toplayabiliyorsanýz köy dýþarsýna atýn.Vede önemli tüm binalarýnýzý ayrý ayrý parselleyinki birini yýkýnca diðerine geçmek için çok kayýp verdirebilin.Ben saldýrýlarýmda daha zayýf köylerle karþýlaþmak için kupamý kasti olarak 1700-1800 aralýklarýnda tutuyorum,genelde basit köyler geliyo ve %100 ünü parçalamam yüksek kupa seviyelerine göre çook daha kolay oluyo.

« Son Düzenleme: 08 Aralýk 2013, Pazar - 17:23 Gönderen: wacxy »

Anlamak çözmeye yetmez

wacxy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (21 Ekim 2013, Pazartesi - 19:11)

Çevrimdýþý Arsiazam

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    20 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Arsiazam
Ynt: Köy Geliþimi duranlara naçisane tavsiye
« Yanýtla #1 : 08 Aralýk 2013, Pazar - 13:07 »
Savunman çok geride kalmýþ.