Gönderen Konu: Game Center Kullaným Klavuzu  (Okunma sayýsý 56988 defa)

Çevrimdýþý ASF Jerome

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • #POOLPARTY - Instagram: talionrevenge
  • 20 Mesajý Toplam
    37 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DragonLore
  • Klaným : AllthekingsMen
Ynt: Game Center Kullaným Klavuzu
« Yanýtla #24 : 27 Ocak 2014, Pazartesi - 11:54 »
Sanýrým ingilizce bir makaleyi Google Translate'den çevirmiþsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Çok yazým hatasý var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kendini iyi hissediyorsan ''TELAÞLANMA'' geçer.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #25 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 12:01 »
Sanýrým ingilizce bir makaleyi Google Translate'den çevirmiþsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Çok yazým hatasý var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

evet supercellden aldým direk ekledim anlayan anlar zaten. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sayýn admin,

ben iphonedan gamecenter a baðlý bir hesap açtým ve oyunu indirdim. oyunu oynamaya baþladým. þu an 9 seviye köyüm var. o arada gamecenter þifremi unuttum o yüzden yeni bir icloud hesabý açtým. yeni bir i cloud hesabý açtýðým oyunu tekrar yüklemek zorunda kaldým. oyunu tekrar yüklediðimde eski 9 seviye oyunum direk açýldý. þimdi her oyuna giriþimde eski 1 seviye köye baðlanmak istermisiniz tamam mý iptal mi diye soruyor. tamam desem 9 seviye köyüm gidecek. bu 9 seviye köyümü nasýl þimdiki yeni gamecenter hesabýma baðlayabilirim? Teþekkürler

baðlayabilirsin köy açýkken game center 'a girip oyunlar bölümünden clash of clans adlý oyunu sil . tekrar oyunu aç sana soracak yada otomatik kayýt edecek.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #26 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 12:04 »
Selamlar. Oyunu aktif olarak androidde oynuyordum fakat telefonumun pil ömrünü yedýgýnden dolayý yený nýr ýpad aldým. Fakat su an oyunu taþýyamýyorum. Anadolda cýhazýmda bu oyunu baska býr alete tasý kýsmý var evet? Fakat yený cýhazýmda(ýpad) bu kodün gýrebýlecegým býr kýsým bulamadm? Konulara baktgmda androýdden androýde, y da ýsta ýosa geçenler var fakat androýdden ýosa geçenleri bulamadým. Yardým edebýlýrmýsýnýz?

androiddeyken
ayarlar ,bir cihaza baðla , bu eski cihaz , bir baþka cihaza baðlamk istiyorum , verilen kodu
ios da

ayarlar , bir cihaza baðla , bu yeni cihaz kodu gir .

Çevrimdýþý Grievous1996

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #27 : 06 Þubat 2014, Perþembe - 20:41 »
merhabalar geçenlerde ben telefonumu formatlamak zorun kaldým ve sanýrým oyunu google hesabýma baðlamamýþým fakat facebooka baðlý idi. oyunu tekrar yükledim googleye baðladým ve eski köyü yeniden kur þeyi gelmedi. facebook ile baðlan dediðim zaman bu facebook eski bir köye baðlý þuanki köyünüze baðlansýn mý diyor. yardým edin eski köyümü nasýl kurtarabilirim ?

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #28 : 07 Þubat 2014, Cuma - 12:27 »
android ile ilgili destek bölümü var oradaki baþlýlarý inceleyiniz cevabý var.

bknz

Çevrimdýþý killeci_emre

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yunemka61
  • Klaným : konya çvk
« Yanýtla #29 : 11 Mart 2014, Salý - 19:03 »
Sayýn admin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu soruyu baþka birbaþýlk altýnda da sordum cevaplar tatmin etmedi.
Þimdi benim iphone tamire gitti bende oyunu arkadaþýn iphone da açtým ordan oynadým.Sonra sýfýr telefon geldi bende gc þifremi girdim oyunu açtým eski köy gelsin diye beklerken ekrandaki köyü 2lvl oynamaya baþladým ve eski köy gelmedi. Arkadaþýmýn gc þifresini kendi telefonuma girdiðimde ise benim eski köy geldi. Þimdi kendi gc þifem girili her seferinde oynadýðým 2lvl oyun yüklensin mi diye soruyor. Anlayacaðýn benim oyun arkadaþýn gc sine geçmiþ ?

tekrar kendi gc ne alabilirsin yada sýfýr bir gc oluþtur arkadaþýnýn telefonuyla oyunu aç yeni game center'a tanýmlamaný sorucak sende evet de sonra kendi cihaznda yeni açtýðýn gc yi açmayý dene açýlýyor ise , arkadaþýnýn gc sinden ve oyunlar kýsmýndan senin oyununu sil. daha sonra arkadaþýnýn telefonundan oyunuda sil .

bi yardým edýn arakadaslar. bende yený gc actým ve oyuna gýrdým ama oyunu buraya kaydetme sayfasý cýkmýyor. oyunumu yený gc ye nasýl aktaracagým baska yolu yokmudur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap?

Çevrimdýþý mehmet akif

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MaK
  • Klaným : AKINCI TURKLER1,2,5
« Yanýtla #30 : 03 Nisan 2014, Perþembe - 05:18 »
ARKADAÞLAR...
iphonumda  94 level coc oynuyorum ancak arkadaþýmýn 3 level köyünüde oynamak istiyorum ayný telefondan... onun gamecenter þifresini benim telden girsem oynasam ve sonra tekrar kendi game center þifremi girsem 94 level olan köyüm devam eder mi..?
teþekkürler

Onurlu Bir Türk
MaK

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #31 : 03 Nisan 2014, Perþembe - 10:19 »
ARKADAÞLAR...
iphonumda  94 level coc oynuyorum ancak arkadaþýmýn 3 level köyünüde oynamak istiyorum ayný telefondan... onun gamecenter þifresini benim telden girsem oynasam ve sonra tekrar kendi game center þifremi girsem 94 level olan köyüm devam eder mi..?
teþekkürler

eder

Çevrimdýþý ETOO35

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ETOO
  • Klaným : ETOO
« Yanýtla #32 : 15 Nisan 2014, Salý - 21:21 »
ipod 4 nesil cihazýmla yeni hesap oluþturdum . oyun içinde ayarlar menüsünden bir cihaza baðla seçeneginden yeni cihaza köyümün koduyla baðlanmaya çalýþtýðýmda  hata oluþtu ( 101 ) diyor lütfen bu konuda yardým edin

Çevrimdýþý Austin

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Austin
  • Klaným : AKVARYUM
« Yanýtla #33 : 22 Nisan 2014, Salý - 23:18 »
Sayýn Admin,
Oyunu ilk olarak ipad ime kumuþtum, sonra cep telefonuma google play den ekledim, sorunsuz ikisiyle de oynuyordum, cep telefonumu deðiþtirdim oyunu ordam kaldýrdýðým halde bir türlü eþleþmiyo zaten bir cihaza baðlý uyarýsý geliyo. Yeni cep telefonum (google play) nasýl eþleþtirebilirim.
Þimdiden teþekkür ederim

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #34 : 23 Nisan 2014, Çarþamba - 14:34 »
android cihazda google+ ile baðlantý yaptýysanýz o baðlantýdaki hesabý kullanýcaksýnýz oyunu açarken.

Çevrimdýþý Ursa

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ursa
Ynt:
« Yanýtla #35 : 16 Mayýs 2014, Cuma - 06:32 »
Arkadaslar yardýmcý olmanýzý önemle rica ediyorum htc androit telefonum var oyun açýlýrken ki yükleme yerini hepimiz biliyoruz oyuna giriyorum sorunsuz oynuyorken bir an ekran kararýyor ve tekrar baþlýyor yükleme yeri ilk aciyormusum.gibi tekrar geliyor ve savaþ sýrasýnda böyle olunca çok sorun yaþýyorum askerlerim boþa gidiyor çok önemli benim için yardým etmenizi rica ediyorum