Gönderen Konu: Domuz binici saldirisini bir care lutfen dayanamiyorum  (Okunma sayýsý 10708 defa)

Çevrimdýþý Muzo33

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Muzo33
  • Klaným : TARSUS"LU
Domuz binici saldirisini bir care lutfen dayanamiyorum
« : 01 Kasým 2013, Cuma - 14:08 »
Arkadaslar kalkanim biter bitmez uc saniye icinde Yeni saldiri aliyorum neredeyse tum silahlarin son seviye   USTA IKI DEYIM BASIMI KALDIRAMIYORUM binicileri birturlu engelliyemiyorum lutfen yardim imdattttt,

Çevrimdýþý Tayfunbaris

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Tayfun Barýþ
  • Klaným : Beatles
Ynt: Domuz binici saldirisini bir care lutfen dayanamiyorum
« Yanýtla #1 : 01 Kasým 2013, Cuma - 22:02 »
sevgili muzo sana tavsiyem yaylý tuzaklar vs tuzaklarýný içeriye alki domuz biniciler içeride zýpladýklarýnda tuzaða geldiðinde etkili olabilsin düzenini paylaþýrsan yardýmcý olmaya çalýþalým
domuz binicilerin hareketleri önceden tahmin edilebiliyor yani geldikleri yönden bir sonraki yere zýplayacaklarý yerler bellidir az çok oralara tuzaklarý koymaný öneririm.
kendim uyguladým bayaðýda bir etkisini gördüm açýkçasý

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Muzo33

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 02 Kasým 2013, Cumartesi - 18:28 »
Tayfun arkadasim ligine cok tesekkur ederim  resmi nasil koyacagimi bilmiyorum ama clanstan koyu bulur yorumunu goz onunde bulunduracagim   CLAN.  TARSUS"LU.     RUMUZ     MUZO 33. Su anki duzenege pek domuz saldirisi olmuyor ama digerleri giriyor ornegin cadilar   Cok tesekkur ederim usta iki de cakildim kaldim ,,

Muzo33 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: lamadapati (27 Mayýs 2014, Salý - 13:12)

Çevrimdýþý Tayfunbaris

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Tayfun Barýþ
  • Klaným : Beatles
« Yanýtla #3 : 03 Kasým 2013, Pazar - 11:19 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Tayfun arkadasim ligine cok tesekkur ederim  resmi nasil koyacagimi bilmiyorum ama clanstan koyu bulur yorumunu goz onunde bulunduracagim   CLAN.  TARSUS"LU.     RUMUZ     MUZO 33. Su anki duzenege pek domuz saldirisi olmuyor ama digerleri giriyor ornegin cadilar   Cok tesekkur ederim usta iki de cakildim kaldim ,,

sevgili muzo sana güzel haberlerim var yakýnda gelicek olan güncelleme ile  domuz binicilerinin etkisi %5 azalýyor yani eskisi kadar baþýna pek fazla dert olmaya bilirler düzenine baktým düzenin açýkçasý pek hosuma gitmedi daha güzel düzen seçebilirsin neden dersen youtubeden izlediðim bir çok videoda köy düzenine benzer köyler vardý hepside yýkýlýyo sana tavsiyem daha güzel düzene geçebilirsin deneme yanýlma yöntemi yani bir cok domuz binicisi vidosunda (youtubede bulunan) senýn koy duzenýne benzer duzenler varký zaten duzenýnde tam musaýt bunun ýcýn býr dýgerr soruna gelýr ýsek
 resimleri siteye nasýl yüklerim sorusu
bu baþlýktan  resmini cektýkten sonra baska býr konu ýcýn koy duzenýn hakkýnda yorumlar alabýlýrsýn
iyi oyunlar

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý murti53

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : murti
« Yanýtla #4 : 16 Kasým 2013, Cumartesi - 16:16 »
Bu konuda cok iyi bir savunma taktigi buldum arkadaslar hararetle tavsiye ederim,(koy binasi 10 sev olanlar icindir)ortada 5 sira ya 4 sira silah alacak sekilde bir dikdortgenin etrafini duvarla cevirin bu merkezin icine koy binasini kaleyi 3 havan 4 tesla iki cehennem kulesi 3 x topu ve 4-5 depo koyun .
bu merkezin disina kral kralice kalan depolar ssondalar ve madenler yerlestirin tamamen cevirin (burada en onemli nokta bu halaknin icine kesinlikle tek bir savunma dahi koymayacaksiniz birtek savunma dahi sistemi cokertir) bu dizilenlerin disini duvarla cevirin etrafina da butun savunmalari dizin oyleki savunmalar arasina kesinlikle savunma disi birsey koymayin ve her savunma arasi en fazla iki kare mesafe kalmali koseler dahil savunmalar arasindaki bosluklara yayli tuzaklar ve dev bombalar yerlestirin , sonra kalan duvarlarinizla bu savunmalarin etrafini yettigi kadar s cevirin arta kalan kisla ve diger seyleri bu duvarin disina siralayin .
Buradaki temel dusunce saldiran domuzbinicilerinin savunma yi takip ederek dis halka boyunca cevrede dolanip bu sirada gerek savunma gerek tuzaklar tarafindan imha edilmesidir denenmis ve 40 domuz binicisine karsi basari kazanmis bir yontemdir hararetle tavsiye ederim.
belki biraz zor anlasilir oldu sorulariniz olursa cevaplarim .
saygilarimla
« Son Düzenleme: 16 Kasým 2013, Cumartesi - 16:47 Gönderen: murti53 »

murti53 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: RuZqAr (05 Mayýs 2014, Pazartesi - 17:38)

Çevrimdýþý dren

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 26 Kasým 2013, Salý - 15:59 »
Bu konuda cok iyi bir savunma taktigi buldum arkadaslar hararetle tavsiye ederim,(koy binasi 10 sev olanlar icindir)ortada 5 sira ya 4 sira silah alacak sekilde bir dikdortgenin etrafini duvarla cevirin bu merkezin icine koy binasini kaleyi 3 havan 4 tesla iki cehennem kulesi 3 x topu ve 4-5 depo koyun .
bu merkezin disina kral kralice kalan depolar ssondalar ve madenler yerlestirin tamamen cevirin (burada en onemli nokta bu halaknin icine kesinlikle tek bir savunma dahi koymayacaksiniz birtek savunma dahi sistemi cokertir) bu dizilenlerin disini duvarla cevirin etrafina da butun savunmalari dizin oyleki savunmalar arasina kesinlikle savunma disi birsey koymayin ve her savunma arasi en fazla iki kare mesafe kalmali koseler dahil savunmalar arasindaki bosluklara yayli tuzaklar ve dev bombalar yerlestirin , sonra kalan duvarlarinizla bu savunmalarin etrafini yettigi kadar s cevirin arta kalan kisla ve diger seyleri bu duvarin disina siralayin .
Buradaki temel dusunce saldiran domuzbinicilerinin savunma yi takip ederek dis halka boyunca cevrede dolanip bu sirada gerek savunma gerek tuzaklar tarafindan imha edilmesidir denenmis ve 40 domuz binicisine karsi basari kazanmis bir yontemdir hararetle tavsiye ederim.
belki biraz zor anlasilir oldu sorulariniz olursa cevaplarim .
saygilarimla
bu köy düzeni bence çok kötü 15 kadar dev 2 þifacý 10 kadara sihirbaz kalan okcu köyün bi baþýndan girer diger baþýndan çýkarým. Domuz için büyük bombalarý içerde olacak þekilder ayarlayýn savunma birimlerin yanýndan bide kaleye sihirbaz koydunmu daðýtýyorlar...........

Çevrimdýþý murti53

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Kasým 2013, Cuma - 04:56 »
Dren arkadas ben denenmis bir olaydan bahsediyorum . Sen ezbere konusuyorsun . Bu koyu ilk giren hic kimse dedigin tarzda gecemedi ancak tuzaklar kale kral ve kralice devre disi kalinca ikinci veya ucuncu gelen yikabiliyor. Su anda en iyi oyuncu nun koyune bakarsan ayni kurguyu pradada gotebilirsin . Bir oneriyo denemeden karalayip insanlarin yararlanmasini engellemeni hic dogru bulmuyorum . Arkadasin domuz binicisi sprununa en gizel cozum budur iddia ediyorum. Savunma araclari daha guclu bir arkadasima benzer koyu kurduk 40 donuz biniciyle indiremediler.

Çevrimdýþý Muzo33

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 06 Aralýk 2013, Cuma - 02:18 »
Selam murti kardesim vermis oldugun tavsiyene uydum su ana kadar uc saldiri oldu ucunude aldim velasim saldirilar binici degildi ikisi yogun balon digeri yogun cadi idi simdilik basarili bir sekilde ilerliyorum yardimindan tavsiyenden dolayi cok tesekkur ederim saygilar muzo33

Çevrimdýþý murti53

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 06 Aralýk 2013, Cuma - 15:36 »
As Muzo kardesim inan cok sevindim faydali olabildiysem ne mutlu bana . Domuz saldirilarinda daha da basarili olacagindan kuskun olmasin . Tek dikkat etmen gereken husus her saldiridan sonra tuzaklarini ,kaleni ve muhimmatlarini tamamalamandir bu konuyu unutma .
Gelismelerden bilgi verirsen cok sevinirim .
Oyunda basarilar.
Saygilarimla

Çevrimdýþý RuZqAr

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Erkan
  • Klaným : KELEVÝC
« Yanýtla #9 : 05 Mayýs 2014, Pazartesi - 17:42 »
murti kardeþim çok doðru söylüyorsun ben 2-3 aydan beri öyle kullanýyorum köyümü ve kesinlikle çok etkili 34 adet son seviye binici %24 yapabilmiþtir isterseniz benim köyümede bakabilirsiniz klanýmýn adý KELEVÝC rumuz erkan ve benim düzenimde klan kalesinide çýkartamýyor düþman bi bakýn hoþunuza gidecek  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap