Gönderen Konu: leveli yüksek oyunculardan saldýrý alýyorum  (Okunma sayýsý 2036 defa)

Çevrimdýþý ozkancakir44

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ozyy
  • Klaným : besiktas jk
leveli yüksek oyunculardan saldýrý alýyorum
« : 03 Kasým 2013, Pazar - 14:57 »
benim levelim 25 saldýrý aldýgým kiþinin leveli 44 devamlý bu tarzda saldýrý alýyorum bu nasýl bi kýyaslama anlamýþ degilim benden 20 level üstün birini nasýl yenebilirimki, oyun neye göre eþleþtirme yapýyor. Ayrýca ben saldýr dediðimdede level olarak benden cok güçlü kiþileri denk getiriyo benimde tabi maça yemiyo:)) arkdaþlar bilgisi olan varsa bi zahmet yorumlarýnýzý alabilirmiyim...

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
Ynt: leveli yüksek oyunculardan saldýrý alýyorum
« Yanýtla #1 : 03 Kasým 2013, Pazar - 15:22 »
Oyunda seviyenin eþleþtiðin rakiplerle herhangi bir ilgisi bulunmuyor. Her seviyeden rakiplerle eþleþebilmek mümkün oyunda. Oyunun en baþýndayken en üst seviyelerle eþleþmek de mümkün tam tersine. Eþleþtiðin rakipler kupa sayýsýyla orantýlý oluyor. Genel olarak kupalarý birbirine denk olan oyuncularý birbiriyle eþleþtiriyor oyun ve bu sayede istediðimiz seviyedeki oyuncularla eþleþmeleri bir nebze de olsa kendimizin ayarlamasýna izin veriyor oyun.

Eþleþmelerde iki önemli kriter mevcut. Birincisi yukarýda söylediðim gibi eþleþmeler kupa sayýlarýyla orantýlý olarak yapýlýyor. Bir de bu eþleþmelerde elde edilecek ganimet oranlarý var. Bu da seviye veya kupa deðil de köy seviyenle alakalý. Yani köy seviyenden ne kadar yüksek köylerden saldýrý alýrsan o kadar az ganimet kaybedersin. Ayný þekilde sen de ne kadar kendinden yüksek seviyedekilere saldýrýrsan alacaðýn gaimet o kadar yüksek olur. Bu da rakipler arasýndaki dengeyi korumayý saðlýyor bir bakýma.

Umarým yardýmcý olabilmiþimdir. Aklýnda bir soru kalýrsa yine sorabilirsin.

beastmaster 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (03 Kasým 2013, Pazar - 21:58), Ziyaretci (03 Kasým 2013, Pazar - 16:13)