Gönderen Konu: 25-50 de yapýlan hatalar ve yaplýmasý gereken unsurlar  (Okunma sayýsý 4177 defa)

Çevrimdýþý NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mt
  • Klaným : 1923TÜRK
25-50 de yapýlan hatalar ve yaplýmasý gereken unsurlar
« : 10 Kasým 2013, Pazar - 07:58 »
Merhaba arkadaþlar bir öncei 0-25 level yazýmda kendimi tanýtmayý unutmuþum evrt adým Ata COC adým NwFTxS klan Turkish MAFÝA belirli bi charým olmadýðý için farklýmcharlarda oynuyorum 57 27 41 level charlarda evet þimdi konumuza dönelim..

25-50de yapýlan en buyuk hatalardan biri köy binasýný yuksek seviye yapmak evet tabiki hepimiz yükseltikçe savunma ürünü geldiði için yapýyoruz ama bu bizim kupa kaybetmemizi saðlýyor öncelikle 5. Eviye köy binsasý en saðlýklý köy binasýsýr bütün binalarda savunmalarda 6.seviye köy binassý gerekiyor uyarýsýný alana kadar yükseltiyoruz sihirbaz kuleleri önde olmakla beraber havana ve kuleye aðýrlýk veriyoruz çunkü onlar alan etkisi yaratýyor köy binasýný 6. Seviye yaptýðýnýzda size gelen düþmanlar daha güçlü olucak ve ne yazýkki duvarlarýn pek bi anlamý kalmýyýcak nedeni ise domuz binici ejderha vs . Ondan dolayý duvarlarýmýzý altýn yapýp býrakýn birtek köy binasýnýn etrafýný 6.seviye yapýn hava savunmanýzý 5 seviye yapmanýzda fayda var ama büyücüyü de 750.000 altýn olana kadar geliþtirmeyi unutmayýn 2. Hata ise köy dizlimi

KÖY DÝZÝLÝMÝ:

Köy dizilimini tutmanýz gerken pozisyon çift duvar dýr yani koy binanýzýn yanýna klan kalesi havan ve hava savunmasý etrafýna duvar yani bi duvaarý krýp savunmayý yök edenin karsýsýna bir duvar daha cýkacak ipaddan yazdýðým için resim koyamýyorum böylece kupanýzý düþmesini engelersiniz ayrýca insaat kulelerini köyün en uzak yerlerine koyun böylece saniyeden yýrtma imkanýnýz olur.. 50-75 level yazýmda daha detaylý bilgi vereceðim þimdilik iyi oyunlar görüþmek üzere

Sorunve görüþlerinizi bekliyorum..

L&M 4ever

+repinde deðilim yardýmým dokunsun yeter

NwFTxS 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TookBaggins (10 Mart 2014, Pazartesi - 20:41)

Çevrimdýþý anchor_et

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anchor_et
Ynt: 25-50 de yapýlan hatalar ve yaplýmasý gereken unsurlar
« Yanýtla #1 : 24 Aralýk 2013, Salý - 20:54 »
Kupa cogumuzun umrunda degil kardes

anchor_et 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (24 Aralýk 2013, Salý - 21:17)

Çevrimdýþý mosguvenlik

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MOS
  • Klaným : SAKLI CENNET
« Yanýtla #2 : 20 Ocak 2014, Pazartesi - 10:26 »
ben ganimete bakarým

Çevrimdýþý CptFlack

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 22 Ocak 2014, Çarþamba - 22:45 »
Yararlý olmuþ saðol

Çevrimdýþý Muhittin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 3.Muhittin
  • Klaným : OnDe
« Yanýtla #4 : 22 Ocak 2014, Çarþamba - 23:49 »
bence çokta yararlý olmamýþ.
öncelikle çift duvar koyma olayý çok gereksiz.onun yerine daha arasýna savunma binasý koymak daha yaralý olur.
bu arada herkes köy binasýný geliþtirmek kötüdür diyor bence katiyen yalan 33 levelým savunmalarým full deðil köy binamý 8 yapýyorum 3 gün sonra 8 olacak ve zararýný görmedim.artýsý da daha fazla ganimet.kupa zaten kimin umrunda

Muhittin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Erden (27 Nisan 2014, Pazar - 17:56)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #5 : 22 Ocak 2014, Çarþamba - 23:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
öncelikle çift duvar koyma olayý çok gereksiz.onun yerine daha arasýna savunma binasý koymak daha yaralý olur.
bu arada herkes köy binasýný geliþtirmek kötüdür diyor bence katiyen yalan 33 levelým savunmalarým full deðil köy binamý 8 yapýyorum 3 gün sonra 8 olacak ve zararýný görmedim.artýsý da daha fazla ganimet.kupa zaten kimin umrunda

33 levelsin köy binan 8, hatta 10 bile yapabilirsin bu tabiiki senin seçimin, burada köy binasýný erken basmayýn derken þunu söylemek istiyoruz, savaþ eþleþmeleri köy binasý ve kupa seviyene göre yapýlýyor, savaþ ararken karþýna çýkan rakip köyler senden daha fazla geliþmiþlerse kazanmakta zorluk çekersin, ayný þekilde sana saldýran rakiplerde o derece zorlu olurlarsa ganimetini istediðin þekilde koruyamazsýn, bu tecrübe edildiði için sýk sýk dile getiriliyor, o yüzden birinin yazdýðýklarýna doðru yada yanlýþ demeden önce bir kez daha düþünelim

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: TookBaggins (10 Mart 2014, Pazartesi - 19:51), anchor_et (26 Þubat 2014, Çarþamba - 11:04), cgriclmli (28 Ocak 2014, Salý - 11:44), NwFTxS (23 Ocak 2014, Perþembe - 14:37)

Çevrimdýþý NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 23 Ocak 2014, Perþembe - 14:42 »
Öncelikle yorumun için teþekkür ederim çift duvar derken 2 tane arka arkaya duvar koyun demek istemedim tek duvarla herþeyi almaktansa kare kare almayý kastettim köy binaný geliþtirmekle BENCE hata yapmýþsýn th8 en ciddi köydür th 5-6-7 de herþey 1 seviye yukseltilip köy bimnasýný yukseltin derken th 8 de 2 3 seviye geliþtirmen gerekiyoru yazýyý görmen için ve senin için söylüyorum okçu kraliçe için yukseltiyorsun sanýrým senin levelinde domuz biniciyi 3s yapsan ciddi faydasýný görürsün iyi oyunlar.

L&M 4ever

Çevrimdýþý Muhittin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 3.Muhittin
  • Klaným : OnDe
« Yanýtla #7 : 23 Ocak 2014, Perþembe - 15:18 »
bilgilendirdiðin için teþekkür ederim

Çevrimdýþý TookBaggins

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TookBaggins
« Yanýtla #8 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 19:53 »
Köy binasýna göre rakýp veriyor ise benim klanýmda eský klanýmda 29 level krýstal 2 nci ligden adam var dý okcu kulelerý 4 toplarý 5 koy býnasý 5 duvarlarý 2 - 1 karýsýk tý nasýl oldu peki ?

TookBaggins
Svy. 65
TH.7

+Repi Severim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 10 Nisan 2014, Perþembe - 19:44 »
Köy binasýna göre rakýp veriyor ise benim klanýmda eský klanýmda 29 level krýstal 2 nci ligden adam var dý okcu kulelerý 4 toplarý 5 koy býnasý 5 duvarlarý 2 - 1 karýsýk tý nasýl oldu peki ?
Sadece ana binayý alarak kupa kasmak çok kolay ! Lütfen baþka sorun olursa bildirmekten cekinme dostum

L&M 4ever