Benim sorunum þu ben herþeyi yapýyorum clash of clans ý felan yüklüyorum sonra aç diyorum hiçbir þey gelmiypr sadece karanlýk bir ekran?
Merhabalar bende oyunu yükledim ve açtim sorunsuz calýsýyor fakat sýkýntý oyun en bastan baslýyor ayarlar kýsmý yok kaldýðým yerden nasýl devam ederim ?
Yok sanmýyorum ve laptop pc yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bir yardýmcý olsan çok süper olacak eðer olursa
abi nerden indirebilirim okumaya üþendim de özür :DDD Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Programý indirdim yüklüyorum hata veriyo:error 2500.BlueStacks currently doesn't recognize your graphics card .It's possible your Graphics Drivers may need to be updated .Please update them and try installing again.ne yapabilirim bi yardýmcý olun lütfen.