oldu tesekkur ederým. Sorun bluestacks app downloader ýle alakalýymýs. nasýl oldugunu pek anlamasamda farklý býr dosya ýcerýsýnden app downloader ýle ýlgýlý tum dosyalarý aldým eskýsýyle yer degýstýrdým ve calýstý.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapabi nerden indirebilirim okumaya üþendim de özür :DDD Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zahmet etme biz senin yerinede oynarýz
abi nerden indirebilirim okumaya üþendim de özür :DDD Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Konuda 3 saat yazan var ilginç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapben indirdim ama çalýþmýyor yükleniyor diyor kalýyorÖncelikle programý bilgisayardan komple kaldýrýyorsunuz[Denetim Masasýndan]Ýndirdiðiniz dosyaya sað týklayýp yönetici olarak çalýþtýr diyorsunuz. Yüklem iþlemine devam ediyoruz. Yükleniyor da kalmayýp program açýlacaktýr.Eðer bu iþlem olmaz ise denetim masasý program ekle/kaldýrda 2 tane bluestack programý yüklü olarak göreceksiniz siz sadece BlueStack App Player Olaný Silip tekrar bilgisayarýnýza indirdiðiniz dosyadan kurmayý deneyiniz. Böylece sorun çözülmüþ olacaktýr.Hala sorun çözülmesi ise son olarak bu yöntemi deneyiniz.-Programý tamamen kapatýnýz.Ardýndan;-Programýn iconuna(masaüstünde, yoksa win7 için C:\Program Files (x86)\BlueStacks yolunu takip edip HD-StartLauncher dosyasýna) sað týklayýnýz.-Özellikler deyiniz.-Üst menüden Uyumluluk'a týklayýnýz.-Aþaðýda bulunan Ayrýcalýk Düzeyi bölümündeki "Bu programý yönetici olarak çalýþtýr" kutucuðunu iþaretleyip Uygula ve Tamam deyiniz. Uygulamayý baþlatýnýz.kurlum yöntemi doðrudur, program linki alttadýr..Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKurmay
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapben indirdim ama çalýþmýyor yükleniyor diyor kalýyorÖncelikle programý bilgisayardan komple kaldýrýyorsunuz[Denetim Masasýndan]Ýndirdiðiniz dosyaya sað týklayýp yönetici olarak çalýþtýr diyorsunuz. Yüklem iþlemine devam ediyoruz. Yükleniyor da kalmayýp program açýlacaktýr.Eðer bu iþlem olmaz ise denetim masasý program ekle/kaldýrda 2 tane bluestack programý yüklü olarak göreceksiniz siz sadece BlueStack App Player Olaný Silip tekrar bilgisayarýnýza indirdiðiniz dosyadan kurmayý deneyiniz. Böylece sorun çözülmüþ olacaktýr.Hala sorun çözülmesi ise son olarak bu yöntemi deneyiniz.-Programý tamamen kapatýnýz.Ardýndan;-Programýn iconuna(masaüstünde, yoksa win7 için C:\Program Files (x86)\BlueStacks yolunu takip edip HD-StartLauncher dosyasýna) sað týklayýnýz.-Özellikler deyiniz.-Üst menüden Uyumluluk'a týklayýnýz.-Aþaðýda bulunan Ayrýcalýk Düzeyi bölümündeki "Bu programý yönetici olarak çalýþtýr" kutucuðunu iþaretleyip Uygula ve Tamam deyiniz. Uygulamayý baþlatýnýz.
ben indirdim ama çalýþmýyor yükleniyor diyor kalýyor
Ben hemen yardýmcý olayým kardeþim sana , öncelikle bluestacks ' i tam indir sitesinden indirmen gerekli eger indirirsen bi sorun kalmaz ve güvenli bi þekilde acýlýr . Eðer bi sorun olursa mesaj atabilirsiniz