Gönderen Konu: Clash Of Clans Bilgisayarda Oynanýr..  (Okunma sayýsý 47728 defa)

Çevrimdýþý kerim/

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : kerim/
  • Klaným : mihver
Ynt: Clash Of Clans Bilgisayarda Oynanýr..
« Yanýtla #84 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 14:31 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
oldu tesekkur ederým. Sorun bluestacks app downloader ýle alakalýymýs. nasýl oldugunu pek anlamasamda farklý býr dosya ýcerýsýnden app downloader ýle ýlgýlý tum dosyalarý aldým eskýsýyle yer degýstýrdým ve calýstý.

nasýl yaptýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #85 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 14:56 »
abi nerden indirebilirim okumaya üþendim de özür :DDD  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zahmet etme biz senin yerinede oynarýz
Allah her foruma böyle iyi bir admin nasip etsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (05 Aðustos 2014, Salý - 23:52)

Çevrimdýþý FthTran

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihTuran
  • Klaným : AteþCyprus
« Yanýtla #86 : 05 Aðustos 2014, Salý - 23:22 »
en fazla ne kadar aktif kalýyor bu oyun bilen var mý? yani ben týklamadýkça ne kadar süre açýk kalýr? :/

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #87 : 05 Aðustos 2014, Salý - 23:28 »
Yanýlmýyorsam 5-6 dk. Olmasý lazým.  Vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (05 Aðustos 2014, Salý - 23:51)

Çevrimdýþý FthTran

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihTuran
  • Klaným : AteþCyprus
« Yanýtla #88 : 05 Aðustos 2014, Salý - 23:36 »
Konuda 3 saat yazan var ilginç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #89 : 05 Aðustos 2014, Salý - 23:41 »
Konuda 3 saat yazan var ilginç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyun içi mümkün deðil kardeþim,  o dediðin süre hile ile mümkün.  Ki belirten kiþide hileye karþý olduðunu belirtmiþ.  Vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (05 Aðustos 2014, Salý - 23:52)

Çevrimdýþý engin4141

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : engin
  • Klaným : Siyah Sancak
« Yanýtla #90 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 00:58 »
Bilgisayarda herhangi bir Sikinti oluyormu acaba

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #91 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 08:53 »
Bilgisayarýnda problem oluþmaz. Ama bi tavsiye yapma derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (07 Aðustos 2014, Perþembe - 12:14)

Çevrimdýþý sedat282

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BlackSuN
  • Klaným : yoktur
« Yanýtla #92 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 18:09 »
ben indirdim ama çalýþmýyor yükleniyor diyor kalýyor

Öncelikle programý bilgisayardan komple kaldýrýyorsunuz[Denetim Masasýndan]

Ýndirdiðiniz dosyaya sað týklayýp yönetici olarak çalýþtýr diyorsunuz. Yüklem iþlemine devam ediyoruz. Yükleniyor da kalmayýp program açýlacaktýr.
Eðer bu iþlem olmaz ise  denetim masasý program ekle/kaldýrda 2 tane bluestack programý yüklü olarak göreceksiniz siz sadece BlueStack App Player Olaný Silip tekrar bilgisayarýnýza indirdiðiniz dosyadan kurmayý deneyiniz. Böylece sorun çözülmüþ olacaktýr.

Hala sorun çözülmesi ise son olarak bu yöntemi deneyiniz.
-Programý tamamen kapatýnýz.Ardýndan;
-Programýn iconuna(masaüstünde, yoksa win7 için C:\Program Files (x86)\BlueStacks yolunu takip edip HD-StartLauncher dosyasýna) sað týklayýnýz.
-Özellikler deyiniz.
-Üst menüden Uyumluluk'a týklayýnýz.
-Aþaðýda bulunan Ayrýcalýk Düzeyi bölümündeki "Bu programý yönetici olarak çalýþtýr" kutucuðunu iþaretleyip Uygula ve Tamam deyiniz. Uygulamayý baþlatýnýz.

kurlum yöntemi doðrudur, program linki alttadýr..

Kurmay

Ben yüklüyorum fakat failed to ýnstall bluestacks die bir hata veriyor lütfen yardýmcý olurmusunuz.

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #93 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 18:11 »
Ben hemen yardýmcý olayým kardeþim sana , öncelikle bluestacks ' i tam indir sitesinden indirmen gerekli eger indirirsen bi sorun kalmaz ve güvenli bi þekilde acýlýr . Eðer bi sorun olursa mesaj atabilirsiniz

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

koltrepa89 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: sedat282 (07 Aðustos 2014, Perþembe - 18:14)

Çevrimdýþý sedat282

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #94 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 18:15 »
Teþekkür ederim kardeþim þimdi deniycem  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sedat282

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #95 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 18:19 »
Ben hemen yardýmcý olayým kardeþim sana , öncelikle bluestacks ' i tam indir sitesinden indirmen gerekli eger indirirsen bi sorun kalmaz ve güvenli bi þekilde acýlýr . Eðer bi sorun olursa mesaj atabilirsiniz

Kardeþim tamindir den indirdim yine ayný hatayý verdi fotoðraf atamýyorum atabilsem göstericem