Gönderen Konu: Kasýlma Sorunu  (Okunma sayýsý 2038 defa)

Çevrimdýþý .TNR.

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 2
  • 36 Mesajý Toplam
    70 Kere Beðenildi
  • COC Nick : .TNR.
  • Klaným : 1923TÜRK
Kasýlma Sorunu
« : 17 Kasým 2013, Pazar - 14:06 »
iPad mini kullanýyorum. Son iOS güncellemelerinden sonra cihaz kasýlmaya baþladý. Zaman zaman takýlýr gibi yavaþlýyor zaman zaman da özellikle oyunlarda yavaþlama, kasýlma ve oyunu kapama gibi sorunlar yaþamaya baþladým. Cihazýn kapasitesi de dolu deðil kasma yapsýn. Fazla bir þey yüklü deðil yani. Bunlar gibi sorunlar yaþayan var mý acaba?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
Ynt: Kasýlma Sorunu
« Yanýtla #1 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 13:07 »
yeni nesil appleler haricinde tüm cihazlarda yaþanýyor bende 4s ýpade 2 ýpad mýný var ve bende bu sorunlarý yasýorum ancak ýphone 5 de daha yaþamadým

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Kasýlma Sorunu
« Yanýtla #2 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 21:17 »
iPad mini kullanýyorum. Son iOS güncellemelerinden sonra cihaz kasýlmaya baþladý. Zaman zaman takýlýr gibi yavaþlýyor zaman zaman da özellikle oyunlarda yavaþlama, kasýlma ve oyunu kapama gibi sorunlar yaþamaya baþladým. Cihazýn kapasitesi de dolu deðil kasma yapsýn. Fazla bir þey yüklü deðil yani. Bunlar gibi sorunlar yaþayan var mý acaba?

Taner ben ýpad kullanýyorum herhangibir kasýlma yok þimdilik, ama pc den biliyorum çok sinir bozucu bir durum, bakalým baþka birinde daha çýkacakmý yoksa senin cihazdamý sorun var anlarýz