Gönderen Konu: yeni baþlayanlara köy býnasý hakkýnda bilgi  (Okunma sayýsý 2343 defa)

Çevrimdýþý majorx

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VARALUM
  • Klaným : SINIR BEKÇÝLERÝ
yeni baþlayanlara köy býnasý hakkýnda bilgi
« : 23 Kasým 2013, Cumartesi - 00:22 »
mrb arkadaþlar belki bu yazacaklarým yený baþlayanlara faydalý olacaktýr öncelikle bu oyunla ilk tanýþmam ios adý altýnda oldu cok güzel ve eðlenceliydi 65 lwl kadar yukselmiþtim ve telefonumu deðiþtirdim androide geçtim tabý baþlarda android uygulamasýnda yoktu bu son zamanlarda androiddede cýktý her neyse þimdi 71 lwl koyum var ve burda yazýlan hatalara bende duþtum köy binasýný yükselterek suan en son seviye koy binam var 3 tane x topu var ama butun bunlarý oyunun hýrsýna kapýlarak para ile satýn alarak yaptým çünkü geliþim yanlýþ yaptýk baþtan bý kere her neyse þimdi konumuza geri dönelim sýrf bu oyun için 500 lýraya dandýk bý tablet bilgisayar aldým ve þimdi, gelmesini bekliyorum sýfýrdan baþlýcam oyuna cok zevklý ve baðýmlýlýk yapan bý oyun .

öncelikle arkadaþlar ilk oyuna baþlayýnca her daim savunmaya onem verin okçu kulesini ve toplarýnýzý çýkara býldýgýnýz kadar cýkarýn en sona kadar yukseltýnce zaten koy býnanýzý yukseltmenýzý ister yukseltmeyýn hemen sonra kaynaklarý altýn ve iksir kaynaklarýnýzý son seviyeye kadar cýkartýn ama asla ve asla yeþil taþ kullanmayýn saatýn dolmasýný bekleyin yeþil taþlarý daima inþaatçý için kullanýn ne kadar cok inþaatcý o kadar hýzlý geliþim demektir ayrýyeten ilk lwl de sakýn sizin gibi onlýne oynayanlarla savaþ yapmayýn her zaman iksir ve altýný goblýnlerden kazanmaya çalýþýn her neyse tum birimleri en üst seviyeye yukselttýkten sonra koy býnanýzý yukseltýn ve açýlan yený býnalarý kurun taký yený býr koy býnasý ýsteyene kadar tum býna ve býrýmlerý yukseltýn daha sonrasýnda sýze verilen laboratuvarda her daim aaskerlerinizi geliþtirin boylece koy býnanýz dusuk olacak bundan dolayý guçsuz rakýplerle savaþacaksýnýz ama askerlerinizi yukselttýgýnýz ýcýn daha guçlu býr ordunuz olacak ve altýn ýksýr kupa daha çok kazana býleceksýnýz demektir koy býnanýz ile duvarlarýnýzý da ayný sekilde yukseltýn ta ký üst koy býnasý ýsteyene kadar kýsaca orantýlý yukseltýn

özetleyecek olursak :

koy býnasýný dusuk sevýye tutun býrým asker depo kaynak duvar her çeþit seyi yukseltýrken her zaman bir üst seviye koy býnasý isteyene kadar yukseltýn sonra dan koy býnanýzý bý ust seviye yapýn boylece daha hýzlý geliþirsiniz bu dediklerim ilk lwlerde iþe yaramýyo 60 lwden sonra hak vereceksýnýz bana ne kadar saðlam savunma ne kadar güçlü ordu o kadar çok ganýmet demektýr bunun içinde orantýlý þekilde geliþtirin koyunuzu

not: yeþil taþlarý asla ve asla boþ yere harcamayýn býraz sabýr edin býlýyorum býraz zor sabretmesi ama dýsýnýzý sýkýn býraz yeþil taþlarý daima inþaatcý için harcayýn.

majorx 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: hecatomb (25 Kasým 2013, Pazartesi - 21:15)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: yeni baþlayanlara köy býnasý hakkýnda bilgi
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2013, Cuma - 20:36 »
Forumda çokca anlattýk ama teþekkürler.

Çevrimdýþý majorx

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VARALUM
  • Klaným : SINIR BEKÇÝLERÝ
Ynt: yeni baþlayanlara köy býnasý hakkýnda bilgi
« Yanýtla #2 : 29 Kasým 2013, Cuma - 22:14 »
Biraz daha özetleyerek ve anlatýlan o yanlislara düþmüþ biri olarak anlatmak istedim.