Gönderen Konu: arkadaþlar köyüm hakkýnda geliþtirmem gereken yerleri yorumlarmýsýnýz  (Okunma sayýsý 1902 defa)

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
arkadaþlar öncelikle yanlýþ yaptýðým konuyu forumda gezinirken öðrendim, köy binama göre silahlarýmý max yapýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  bu bir daha sonra baþka ne yapmalýyým savunma için dizayn konusunda yardýmlarýnýzý bekliyorum...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
Bu aþamaya geçmeden önce duvarlarýný 5. seviyeye çýkarman gerekirdi. Þimdi her duvar parçasýna önce 30.000 sonra 75.000 altýn harcaman gerekecek. Üstelik altýnlarýn çalýnmaya çok müsait. Hemen duvarýn gerisinden okçularla yada delik açýlýr açýlmaz goblinleri salsam tüm altýnlarýný alýrým. Alamasam sadece tuzaklarýna takýlsam en baþarýlý savunman bile sana 15.000-20.000 altýna mal olur. Sonuç olarak Madem 3. inþaatcýný almýþsýn artýk kupa kasmana gerek yok. Duvarlarýný geliþtirene dek Köy binaný dýþarý at derim. Ama kupa için fena deðil.
« Son Düzenleme: 26 Kasým 2013, Salý - 16:13 Gönderen: orhanblt »

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
bu forumu ve oyunun köy binasý kavramýný biraz geç anlamadým, o yüzden erken geliþtirdim þimdi zaten silahlarý max yapmaya çalýþýyorum bi yandanda toplayýcýlarý arttýrýyorum, tavsiyelerin için saðol ama nasýl bi dizayn yapmam gerekir bu durumda bide köy binasýnýdýþarý nereye koyuyum? yakýnamý uzaðamý?

Çevrimdýþý rohan

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : rohan
  • Klaným : spartacus
Köy binaný duvarlarýn dýþýna ama en azýndan havanlarýnýn menzilinde olan bir yere koy. Sana saldýran binaný yýkmaya çalýþýrken silahlarýn da devreye girip rakibin askerlerini indirsin