BOOM BEACH
Ben de forumda gördükten sonra oynamaya baþladým ve kýsmen hoþuma gitti. Birkaç gündür oynuyorum oyunu ve eðlenceli bir oyuna benziyor. Eðer yüklemek isterseniz kanada hesabý açmanýz yeterli olacaktýr ve clash of clans ý sevdiðinize göre bunun da hoþunuza gideceðini varsayýyorum.
Gözlemlerimi yazayým da oynamak isteyen olursa eðer göz önünde bulundurur.
Oyun Clash of Clans sistemine çok benziyor. Þimdilik iki kaynak var altýn ve odun olarak ama ileride madenler artýyor iki tane daha geliyor. Saldýrýlar kýyýdan saldýrma yöntemiyle oluyor ve COC tan farklý olarak askerlerimizi yönlendirme imkaný veriyor destekler vasýtasýyla. Ha bir de askerler COC taki gibi savaþ sonunda ölmüyor. Kalan saðlar bizimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap.
Kendi fikrimi isterseniz oyun yine baðlayýcý bir oyun olacaktýr hele ki oyunda geliþtirmelere de gideceðini düþünürsek ki COC tan da bildiðimiz gibi nerden nereye geldi güncellemelerle. Yalnýz þimdilik gördüðüm kadarýyla sadece bir binada çalýþma imkanýmýz oluyor bir seferde bu da biraz sýkýcý olabiliyor. Ama strateji oyunlarýný sevenler için yine sevilen bir oyun olacaktýr.
Ha bir de COC taki deðil rakip saldýrýlarý. Sistemini tam olarak bilmiyorum tabi ama çevre adalarki düþmanlara saldýrýyoruz. Fakat onlar da tahminime göre rastgele yerleþtiriliyordur yine COC a benzer bir sistem kurduklarýný düþünüyorum bu konuda.