BOOM BEACH
Ben de forumda gördükten sonra oynamaya başladım ve kısmen hoşuma gitti. Birkaç gündür oynuyorum oyunu ve eğlenceli bir oyuna benziyor. Eğer yüklemek isterseniz kanada hesabı açmanız yeterli olacaktır ve clash of clans ı sevdiğinize göre bunun da hoşunuza gideceğini varsayıyorum.
Gözlemlerimi yazayım da oynamak isteyen olursa eğer göz önünde bulundurur.
Oyun Clash of Clans sistemine çok benziyor. Şimdilik iki kaynak var altın ve odun olarak ama ileride madenler artıyor iki tane daha geliyor. Saldırılar kıyıdan saldırma yöntemiyle oluyor ve COC tan farklı olarak askerlerimizi yönlendirme imkanı veriyor destekler vasıtasıyla. Ha bir de askerler COC taki gibi savaş sonunda ölmüyor. Kalan sağlar bizimdir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap.
Kendi fikrimi isterseniz oyun yine bağlayıcı bir oyun olacaktır hele ki oyunda geliştirmelere de gideceğini düşünürsek ki COC tan da bildiğimiz gibi nerden nereye geldi güncellemelerle. Yalnız şimdilik gördüğüm kadarıyla sadece bir binada çalışma imkanımız oluyor bir seferde bu da biraz sıkıcı olabiliyor. Ama strateji oyunlarını sevenler için yine sevilen bir oyun olacaktır.
Ha bir de COC taki değil rakip saldırıları. Sistemini tam olarak bilmiyorum tabi ama çevre adalarki düşmanlara saldırıyoruz. Fakat onlar da tahminime göre rastgele yerleştiriliyordur yine COC a benzer bir sistem kurduklarını düşünüyorum bu konuda.