Bluestacks büyük bir nimet ama baþýmdan geçen bir olayý yazýyorum
1 hafta kadar kullandým programý herþey normaldi bir bakim pc den köy ne durumda dedim açtým oyunu baktým sýfýrlanmýþ dedim neyse alýþtýrma bölümlerini yaptým cihazý baðla dedim karþýma çýkan þey TH3 seviye ismini hatýrlamadýðým bir hesap yüklensinmi þeklinde sordu ki benim hesabým TH7 tekrar sildim tekrar kurdum ayný köyü yeniden sordu ilginç bir deneyim oldu þüphelendim ve programý sildim o gün ben o köyü yüklesem kendi köyüm uçup gidicekti belkide bilgilerin paylaþýlmasýndan ve kendi hesabýmý belkide baþkasýna önereceðini düþünürek programý sildim...
bu olay benim baþýma 4-5 kere geldi.
þu yöntemi yapýnca baþýnýza gelme olasýlýðý yüksek çünkü bende öyle oldu
oyunu açýk býrakýn hiç birþey yapmadan sizi oyundan atsýn siz tekrar baðlandýktan sonra, bu olayla karþýlaþýyorsunuz.
baðlamak istediði köyün adý "Lucese" (böyle birþeydi) ben tamam baðla dedim ama bir pencere daha çýktý, bir kutucuða "onayla" yazmanýzý istiyor. bende iptal ederek kendi köyüme döndüm
eðer tekrar baþýma gelirse bir resmini alýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapEdit: arkadaþlar iþte ekran görüntüleri
Resimleri ufalttýðým için programýn ismi çýkmamýþ bu resimler PC de Bluestack programýnda çekilmiþtir
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapeðer tamama týklarsanýz oradaki boþluða "onayla" yazmanýzý istiyor
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap