Gönderen Konu: TH5 köy düzenim  (Okunma sayýsý 2188 defa)

Çevrimdýþý mzfemgsn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
TH5 köy düzenim
« : 01 Aralýk 2013, Pazar - 16:47 »
Öncelikle herkese Merhaba.
Forumu uzun süredir takip ediyorum bir þeyler kapmaya çalýþýyorum. Yeni sayýlýrým oyunda ve verdiðiniz taktikler sayesinde kendimce bir þeyler yapmaya çalýþýyorum bunun için tüm paylaþým yapan arkadaþlara teþekkür ediyorum. Oyunu sevdiðim, beðendiðim için zaman ayýrmaya çalýþýyorum ve git gide daha da iyi olmaya baþladým diyebilirim. Köy hakkýnda yorumlarýnýzý bekliyorum ve TH6'a az kaldýðý için tavsiye verebilecek arkadaþlara þimdiden teþekkür ediyorum.
Ve böyle bir forumda tekrardan bilgi paylaþýmý yapan herkese teþekkür ediyorum yeni baþlayanlar oyuna daha çabuk alýþabiliyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yorumlarýnýzý bekliyorum..

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

mzfemgsn 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gencebak17 (09 Þubat 2014, Pazar - 17:51)

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
Ynt: TH5 köy düzenim
« Yanýtla #1 : 05 Aralýk 2013, Perþembe - 13:42 »
öncelikle köy binan biraz merkez dýþýnda olduðu için ganimet kasýyorsun bu aralar die düþünüyorum, silahlarýný max yapýyon herhalde resimlerde görülüyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bence toplayýcýlarýný biraz daha yaklaþtýr duvarlara en azýndan silahlarýnýn menzilinde olsun ne kadar  yakýn o kadar iyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap onun dýþýnda depolarýnda fazladan altýn ve iksir bulundurma ganimetin boþuna gtmesin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap toplayýcýlarýnýda sýk sýk kontrol et ordada biriktirmemeye çalýþ derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

togy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gencebak17 (09 Þubat 2014, Pazar - 17:51)

Çevrimdýþý Oguz HAN

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Oguz HAN
  • Klaným : TÜRK ASKERÝ
« Yanýtla #2 : 07 Þubat 2014, Cuma - 00:44 »
bende yaptým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Oguz HAN 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gencebak17 (09 Þubat 2014, Pazar - 17:51)

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
« Yanýtla #3 : 07 Þubat 2014, Cuma - 11:20 »
Düzenin güzel. Bu kupada ganimet buluyorun herhalde. Eðer bulamýyorsan 1000-1100 kupalara çýk

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Anlunl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gencebak17 (09 Þubat 2014, Pazar - 17:51)